Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire fontos 12. hetesen a...

Mennyire fontos 12. hetesen a kombinált teszt?

Figyelt kérdés
Mondta védőnőm gondoljam át, még van másfél hetem, de 30 ezer, és most annyira bánt de nincs pénzem :(
2014. okt. 18. 21:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2 gyerekem van(4 és 2 évesek,szóval nem szültem olyan régen),egyiknél se csináltattam kombinált tesztet,semmi gond nem volt belőle.
2014. okt. 18. 21:36
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha fogyatekkal szuletik, akkor fogjatok csak megtudni. Nekem maganklinikan 18 e korul csinaltak, hogyhogy ilyen draga nalatok, hol van ez?
2014. okt. 18. 21:44
 3/15 anonim ***** válasza:
Én megcsináltattam mind a 2 gyerkõcnél. Fontosnak tartottam. Inkább erre költöttem, mint babamozira. Nálunk is 30 volt Szolnokon.
2014. okt. 18. 21:50
 4/15 anonim ***** válasza:
nálunk Miskolcon 9 ezer ft.De ez csak egy vérteszt,az uh ingyenes.
2014. okt. 18. 21:55
 5/15 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?Első terhességed?Van káros szenvedélyetek párotokkal?Vagy genetikailag örökölhető betegség a felmenőknél??

Első vagyok,csak azért kérdezem,mert nyilván vannak olyan esetek mikor indokolt ezt megcsináltatni.De ha nincs rá pénzed,szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod.Eddig is millió egészséges baba született e vizsgálat nélkül.Oké,tudom,hogy az orvostudomány fejlődésével a lehetőségeket jó kihasználni,de szerintem rengetegen vannak akik nem tehetik meg hogy kifizessék és nincs belőle semmi baj!

2014. okt. 18. 21:59
 6/15 A kérdező kommentje:

Nyíregyházán lenne védőnő mondta hogy 30 ezer. Jövőhét szerdán leszek 11 hetes.

Nincs semmilyen betegségünk, és nem tudunk olyanról ami örökölhető.

2014. okt. 18. 22:06
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen első baba.
2014. okt. 18. 22:07
 8/15 anonim ***** válasza:

Itt Győrben is 30 ezer. Viszont a vért a 8-9. héten veszik le. Nem tudom, hogy ennek van-e jelentősége.

Én 24 vagyok, de megcsinàltattuk.

2014. okt. 18. 22:23
 9/15 A kérdező kommentje:
Én 8 hetesen voltam cukorterhelésen. Nem tudom az is beletartozik a vérbe?
2014. okt. 18. 22:26
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hiszen erre külön kell fizetni, nem kötelező.

Nálunk Győrben úgy volt, hogy elmentem a Kyncsbe, ami egy magánintézmény, ott volt egy gyors UH, megnézték, hogy mekkora a baba, majd megmondták, hogy mikor kell mennem a vérvètelre. Ott kifizettem mindent, és 1 héttel később levették a vért. 12+3 hetesen kellett mennem az ultrahangra,.

2014. okt. 18. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!