Mennyire fontos 12. hetesen a kombinált teszt?
Mennyi idős vagy?Első terhességed?Van káros szenvedélyetek párotokkal?Vagy genetikailag örökölhető betegség a felmenőknél??
Első vagyok,csak azért kérdezem,mert nyilván vannak olyan esetek mikor indokolt ezt megcsináltatni.De ha nincs rá pénzed,szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod.Eddig is millió egészséges baba született e vizsgálat nélkül.Oké,tudom,hogy az orvostudomány fejlődésével a lehetőségeket jó kihasználni,de szerintem rengetegen vannak akik nem tehetik meg hogy kifizessék és nincs belőle semmi baj!
Nyíregyházán lenne védőnő mondta hogy 30 ezer. Jövőhét szerdán leszek 11 hetes.
Nincs semmilyen betegségünk, és nem tudunk olyanról ami örökölhető.
Itt Győrben is 30 ezer. Viszont a vért a 8-9. héten veszik le. Nem tudom, hogy ennek van-e jelentősége.
Én 24 vagyok, de megcsinàltattuk.
Nem valószínű, hiszen erre külön kell fizetni, nem kötelező.
Nálunk Győrben úgy volt, hogy elmentem a Kyncsbe, ami egy magánintézmény, ott volt egy gyors UH, megnézték, hogy mekkora a baba, majd megmondták, hogy mikor kell mennem a vérvètelre. Ott kifizettem mindent, és 1 héttel később levették a vért. 12+3 hetesen kellett mennem az ultrahangra,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!