Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A keményedés is fájásnak...

A keményedés is fájásnak számít? Ma folyamatosan keményedek 39hkm

Figyelt kérdés

2015. jan. 4. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy te nem érzed, de lehet akár az is, mert ugye méhösszehúzódástól keményedsz, pláne így a 39.héten. Nem érzel konkrét fájást, szúrkát?
2015. jan. 4. 17:51
 2/6 A kérdező kommentje:
De ma volt mensi fájás is derékba sugárzott meg nyilalás is volt.Csak már az utolsó hetekben annyiszor volt rendszertelen fájások hogy már nem tudom mire figyeljek.Mindig azt hiszem na majd most.A fiamnál elfolyt a víz,de ennek már 11 éve.Most a keményedések átlagban folyamatosak és fájdalom nélküliek inkább
2015. jan. 4. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
a folyamatos keményedés sem jó, lehet, kellene ejtened egy telefont az ügyeletre.
2015. jan. 4. 18:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Miért baj lehet belőle?
2015. jan. 4. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Én korán kezdtem keményedni, 36.héten, 37.héten már kórházban voltunk, mondjuk a lányom már alig mozgott, végül császárral 37+3napon megszületett. Nálam már a pihenés sem hasznàlt màr. Holnap szerintem hívd fel a védőnődet, hogy mitől van.
2015. jan. 4. 20:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Miért kellett császározni?Holnap megyek nst-re meg beszélek a doktornővel.
2015. jan. 4. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!