Mit lehet tenni, ha 3*2 magneb6 ellenére is olyan a hasam keményedése, hogy nemcsak pár percig tart, hanem jó sokáig? Vagy az nem keményedés ha felül kemény a hasam folyamatosan?
Ha csak felül kemény, de alul nem , akkor az nem keményedés, inkább ott a baba. nem tudom hány hetes vagy , de 30 hetesen én is érzem sokszor ezt.
Ennél több magnéziumot nem lehet szedni.
Ha a méhszájat zárt, akkor semmi baj, pihenj nagyon sokat, akkor nem kemény.
Ha a méhszáj nyitott, vagy vérzel, akkor kórházban kaphatsz infúziót.
Türelem és pihenés!!
Próbálj meg sokat pihenni,és ez a fekvős TVnézős vagy olvasós pihenés legyen.Nekem ez mindig beválik,ha többet keményedik a hasam.Mindenféle stresszet ki kell iktatni.Ilyen fokú magnézium hiány uganis nem létezik.Próblj meg rájönni,hogy mitől keményedik a pocid(igedi feszültség,fizikai kimerültség stb..)és tegyél ellene!
Sokkal jobb,mint kiló számra enni a magnéziumot.
Szia!
Nekem írt fel még Panangint,hogy szépen ellazítsa az izmokat,igaz én 24 hetes vagyok,nem tudom neked mit lehet így 32 hetesen , de azért jelezd a dokinak,és tényleg sok -sok pihi, feltett lábbal,és ne érdekeljen semmi más.Boldog babavárást!
Szia! Én is 32 hetes vagyok, nekem is csak felül szokott kemény lenni a hasam. A védőnőm úgy fogalmazta meg, hogy feszülget, de azt mondta ez nem keményedés, mert direkt rákérdeztem. Azt nem mondta, mitől van, hiába kérdeztem, csak azt, hogy nagyon sokat feküdjek vele! Szerintem ennél több magnéziumot ne szedj, inkább pihenj, amikor csak teheted!
üdv!
én még csak 24hetes vagyok, de nekem is szokott lenni, hogy inkább köldök felett kemény a hasam, feszűl.a dokim azt mondta , hogy a tartószalagok nyúlnak.
további szép heteket és boldog babázást
De jo, h felmerult ez a kerdes, en most ezzel szenvedek.
17 hetes vagyok, es 3-4 napja ereztem eloszor kemenyedest, es sajnos nem mulik.
3szor 2 MagneB6-ot szedek, ma valtottam Beresre, abbol 1-et ir a papir, de kettot bevehetek, h ne legyen ilyen kemeny?
Csak addig akarok "kiserletezgetni" amig szerdan el ne mmegyek orvoshoz, akkor mar tobbet tudok, addig is jo lenne,ha elmulna, csokkenne.
Ez mitol van egyebkent ? :(
Anyum mondta, h o kapott gyogyszert is, mert mindig kemenyedett, de en idoben jottem, egeszsegesen.
Ez alkati kerdes, vagym mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!