Elkezdett kijonni a nyakdugo. Szerintetek baj van? (27 hetes km. )?
Figyelt kérdés
Ma reggel vagy 3 mm-nyi alvadt ver es egy kis barnasfolyas volt a bugyimon. Voltam az orvosomnal, megvizsgalt, a mehszaj zarva van, a nyakdugobol tavozott egy keves, azt mondta nincs mitol feljek... de most is van egy keves halvanybarna folyasom... felirt progesteron kupot napi ketszer, allitolag ez segit... faj erosen a szemeremcsontom kb 3 hete... azt mondja ez is normalis... de megis felek hogy baj tortenik... Masodik terhesseg... Volt valaki igy?2015. jan. 3. 21:23
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez nem jelent túl jót. Pihenj nagyon sokat!
2/4 anonim válasza:
Nem igazán jó szerintem, de én nem vagyok orvos. Azt tudom, hogy amikor én vajúdtam, akkor volt barnás folyásom, mert tágult a méhszáj. Szedj magnéziumot és pihenj sokat!
3/4 anonim válasza:
Csodálom hogy nem fektetett be. Nálunk a semmivel akart befektetni 32 hetesen, mondván nehogy kiugorjon a vérnyomásom, jegyzem nem volt semmi némi bajom és problémamentes voltam. És nem volt fogadott orvosom , mindig ügyeletre jártam, nagyon odafigyeltek az emberre. Pihenj sokat, ha nem javul ne várj vele, menj az ambulanciára, még pár hetet ki kell húzni.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, egyenlore leallt a folyas, pihenek, nem eroltetem magam, s remenykedek hogy kihuzok meg 10 hetet...
2015. jan. 5. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!