Valószínű hogy darabokba elkezdett távozni a nyákdugó. Meddig húzhatom még?
Figyelt kérdés
33 hetes vagyok.Meddig húzhatom még a szülést?Nem szeretném ha már most megszületne!Még jó lenne ha 5 hétig benn maradna a kislányom!1 cm-re nyitva vagyok...Most már totál kétségbe vagyok esve!Mik az esélyek?Öntsetek belém egy kis lelket kérlek....2012. aug. 20. 13:13
1/8 anonim válasza:
Akár hetekig is húzhatod :D
A barátnőmnek 35 hetesen távozott, tegnap szűlt meg 40+2naposan :)
33hkm
2/8 anonim válasza:
nekem a múlt héten ment el egy része sztem (most vagyok 36 hetes). én is megijedtem, mert az elsőnél egy napon belül megszületett a gyerek a dugó után. viszont olvasgattam és vki még egy hónapig is egyben van miután elmegy a nyákdugója. próbálj nem idegeskedni. azt is olvastam, hogy elsőnél sokszor közvetlen a baba előtt jön, nem elsőnél pedig általában hamarabb. nem első baba ugye? én a 29. héttől mondogatom neki, hogy maradjon még bent, de még ott van :)
3/8 A kérdező kommentje:
De igen első baba és épp ezért ijedtem meg...Mert én is úgy halottam hogy az elsőnél pár nap az eltérés a dugó és a baba születése között.... :(:(:(
2012. aug. 20. 13:20
4/8 anonim válasza:
akkor viszont inkább hívd fel a dokit, biztos ami biztos. fájásaid nincsenek?
5/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincsenek!Hiába hívom fel,mert nem tudom hogy mondjam el neki,mert nem Magyarországon élünk és az itteni nyelven nem tudom neki elmagyarázni...De majd mindjárt megnézem a fordítóba!
2012. aug. 20. 13:23
6/8 anonim válasza:
ha vannak fájások, keményedések, akkor gyógyszerrel vissza fogják tartani. előttem is meglebegtették a dolgot pár hete
7/8 anonim válasza:
ha nincsenek fájások, az azért jó jel. ott kint is szülsz akkor gondolom. remélem még nem mostanában
8/8 A kérdező kommentje:
Igen itt szülök!Tegnap voltam Uh-on.Minden rendben van a babával,de én 1 cm-re nyitva vagyok..Szigorú pihenésre ítélt a doki...És mondtam hogy néha görcsölök is...10 nap múlva kell visszamennem...Remélem minden rendben lesz addig!
2012. aug. 20. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!