Elkezdett elfolyni a nyákdugó. Mennyi időm lehet még hátra? 36. hetes pocis.
Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 13:29
1/5 anonim válasza:
Szia!
Akár még hetek is. Csak nyugi, pihengess sokat és készülj a pocaklakóval való első találkozóra!
Üdv: egy mási 36 hetes mama
2/5 anonim válasza:
nyugika még több hét is....de azért készíts össze a kis csomagodat.:)
3/5 A kérdező kommentje:
Már a csomagom nagyjából össze van készítve. Már csak a betét kérdésben nem tudok dönteni. Hallottam a molimed betétes bugyiról, azt mondják nagyon jó. Csak az a baj, hogy L-es a legnagyobb méret és nem tudom jó lenne-e rám. (162/78 és 108 a csípőm) Ha valaki tudna segíteni nagyon jó lenne. :)(
2009. jan. 15. 14:32
4/5 anonim válasza:
Szia! Nem jelent semmit. Nekem is 36 hetesen távozott először valamennyi. Most 4 napja folyamatosan távozik. 39 hetet töltöttem ma. Az orvos, és a védőnő is annyit mondott, hogy elkezdett nyilni a méhszáj.
5/5 anonim válasza:
Nekem a nyákdugó távozása után 3 nappal meglett a kislányom.Ez nagyon változó.Könnyű szülést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!