Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hangulatingadozás? Hiperérzéke...

Hangulatingadozás? Hiperérzékenység? Depi?

Figyelt kérdés
22 hetes kismami vok és magamat sem értem mi van velem, Depis vok,de aztán vidám,aztán hisztis...már kiakasztó a viselkedésem magamon is látom nem hogy a páromon .... másoknál is van ilyen?vagy csak én vok tiszta dilis??? ÉS ha van hogy kezelitek? mit csináltok?
2015. jan. 2. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
a hormonok. neked így reagál a változásra a szervezeted. magneb6. az jó baz idegekre ingerültségre. én hálistennek pont lenyugodtam a terhesség miatt. most vagyok 20 hetes.
2015. jan. 2. 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen a terhességem alatt.nekem nem volt rá gyógyszer, most 10 hetes a babámés még mindig hiperérzékeny vagyok A depi szerencsére megszünt.
2015. jan. 5. 04:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!