Szülés előtt egy hónappal hogy viselkedett a férjetek/párotok? Segített pl. a házimunkában?
Engem ma nagyon megbántott.
Vendégek voltak nálunk, akik nem sokkal az érkezésük előtt szóltak ide, hogy betoppannak.
Gyorsan elpakoltam a nappaliban az ilyen-olyan dolgokat, ami esetleg nem odavaló, rendet csináltam, a mosogató viszont tele volt. Megmondom őszintén, utálok mosogatni, mert ott görnyedek felette és nagyon fáj tőle a derekam, medencém majd leszakad. Emiatt 2 naponta szoktam csak mosogatni.
Erre elkezdi mondani, hogy már rég el kellett volna mosogassak, ami egy részről igaz, de én úgy gondolom, hogy nem érzi át, mennyire terhemre van 8 hónapos terhesen ez a dolog. Más kismama (itt is van egy a szomszédban) egész nap alszik és az egész család körülötte forog, lesik minden gondolatát, mindenki őt segíti, nekem viszont nincs segítségem, pedig néha nagyon jól jönne.
Nem tudom elképzelni, mi lesz, ha megszületik a pici, hogy fogom bírni?! Már-már depressziós vagyok emiatt.
Első baba, de gondolom kitűnik a kérdésből.
Köszönöm a válaszokat!
Közben megbeszéltük a dolgokat, megmondtam neki, hogy nekem se könnyű, megcsinálok én mindent, de ne mondja meg, hogy mikor csináljam és hogy, stb. Én se piszkálom őt, akkor elvárom én is, főleg így, terhesen, hogy kicsit legyen toleránsabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!