Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés előtt egy hónappal...

Szülés előtt egy hónappal hogy viselkedett a férjetek/párotok? Segített pl. a házimunkában?

Figyelt kérdés

Engem ma nagyon megbántott.

Vendégek voltak nálunk, akik nem sokkal az érkezésük előtt szóltak ide, hogy betoppannak.

Gyorsan elpakoltam a nappaliban az ilyen-olyan dolgokat, ami esetleg nem odavaló, rendet csináltam, a mosogató viszont tele volt. Megmondom őszintén, utálok mosogatni, mert ott görnyedek felette és nagyon fáj tőle a derekam, medencém majd leszakad. Emiatt 2 naponta szoktam csak mosogatni.

Erre elkezdi mondani, hogy már rég el kellett volna mosogassak, ami egy részről igaz, de én úgy gondolom, hogy nem érzi át, mennyire terhemre van 8 hónapos terhesen ez a dolog. Más kismama (itt is van egy a szomszédban) egész nap alszik és az egész család körülötte forog, lesik minden gondolatát, mindenki őt segíti, nekem viszont nincs segítségem, pedig néha nagyon jól jönne.

Nem tudom elképzelni, mi lesz, ha megszületik a pici, hogy fogom bírni?! Már-már depressziós vagyok emiatt.

Első baba, de gondolom kitűnik a kérdésből.

2015. jan. 2. 19:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
én is kulfoldon élek, nekem se volt senki segitségem. másnap, ahogy kijottunk a korhűázbol, megjelent anyosom reggel 9 kor...jott vendégségbe :D és itt nincs az, hogy hoz egy kis kaját, vagy megkérdezi segithet-e..az elso nap már itt kelltt szorgoskodnom, sutni, fozni, szoptatni és csinálni a távmunkámat...már az elso hétvégén mentunk a babámmal bevásárolni, én cipeltem a 6 liter tejet, 6 liter vizet és minden egyebet, mert ugye a férjem dolgozott, ki más is csinálta volna meg ezt, hát minden rám maradt. oszintén...borzaszto idoszak volt. mostmár, hogy 8 honapos a babám hawaii van :D csak az a baj, hogy egy honap mulva mehetek is visszadolgozni...
2015. jan. 3. 23:28
 22/24 anonim ***** válasza:
A mosogatógép nagy segítség és már egész jó áron lehet kapni!Ha a férjedet zavarja a mosatlan,akkor mosogasson el ő,vagy vegyen neked egy mosogatógépet!
2015. jan. 4. 20:32
 23/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Közben megbeszéltük a dolgokat, megmondtam neki, hogy nekem se könnyű, megcsinálok én mindent, de ne mondja meg, hogy mikor csináljam és hogy, stb. Én se piszkálom őt, akkor elvárom én is, főleg így, terhesen, hogy kicsit legyen toleránsabb!

2015. jan. 5. 13:56
 24/24 anonim ***** válasza:
Én megértelek kedves kérdező! Nincs két egyforma terhesség, nem tudhatjuk, hogy a kérdezőnek is még mennyi baja van! Én is voltam úgy, hogy képtelen voltam elmosogatni, mert a hányingertől fetrengtem, vagy fejgörcstől, vagy az aranyeremtől és az a helyzet, hogy baromira nem érdekelt a mosogatni való! Amúgy meg a férfinak sem esik le az ujjáról a gyűrű, ha segít a nőnek! miért olyan nagy kérés ez?! Nekem a férjem nagyon sokat segít már az elejétől fogva. Vannak időszakok, amikor semmi bajom, olyankor mindent megcsinálok, de amikor nem megy, akkor nem megy. Egyébként ne aggódj, ha megszületik a baba, akkor mindent bírni fogsz, mert hatalmas erőt ad az, hogy Ő ott van és tőled függ, neked kell róla gondoskodnod!!! Ebben 100%-ig biztos lehetsz. Úgyhogy nyugodj meg :)
2015. jan. 5. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!