Arika88 kérdése:
Ovuláció előtt 1 nappal mennyi az esélye arra, hogy teherbe eshetek, és ha megfogan a babuci kislány lesz?!
Figyelt kérdés
December 24 éjszaka,inkább már 25.-e éjfél után kicsit, voltunk együtt a párommal.Igazából elszámoltam egy nappal,mert én azt gondoltam,hogy 27 lesz az ovulációm,de közben 26.-án volt.Lehetséges,hogy teherbe estem és kislány lehet a bébi?Volt már valaki így?Köszönöm!2014. dec. 30. 00:00
1/4 anonim válasza:
20%, hogy megfogant, és kb 40%, hogy ha megfogant akkor kislány.
2/4 anonim válasza:
annyira nem kiszámítható,hogy kislány...ez attól is függ,hogy milyenek a kromoszómák. apai ágon egyedüli lány vagyok a családban és most az én kislányom is apai ágon az egyetlen kislány lesz. a pároméknál 3 fiú van...de van olyan ismerősöm is aki mindenképpen akart egy fiút a két lány mellé. na ennek az lett a vége,hogy most van 11 lánya. ezek közül egy 2-es és egy 3-as ikerpár. szóval ez kiszámíthatatlan
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszadó!Miből vontad le a százalékokat?
2014. dec. 30. 19:52
4/4 anonim válasza:
abból hogy ő se tudja hogy miből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!