1 nappal pé előtti együttlétből kislány lehetséges?
Mindenhol azt olvasom, hogy 2-3 nappal pé előtt fogannak inkább a kislányok, mert hogy a fiú sejtek gyorsabbak. De ha 1 nappal pé előtt már ott sorakozik mindenki a petesejt előtt, akkor elvileg ugyanannyi az esély, nem?
Hányan vagytok itt olyanok, akiknek kislány lett így?
"2-3 nappal pé előtt fogannak inkább a kislányok"
peteérés előtt hogyan foganhatna meg bármilyen nemű gyermek is???
Első válaszoló: mindenképpen szeretni fogjuk:), de már van 2 fiúnk, nagyon jó lenne egy kislány is.
Második: igazad van, rosszul fogalmaztam, mert nem pé előtt fogannak, hanem pé-kor. Pé előtt 2-3 nappali együttlétre gondoltam.
Hát logikusan nézve szerintem is olyan 50-50, nem hinném, hogy a "lányos" sejteknek több napig tartana az út. :)
Mondjuk ez is olyan dolog, hogy érted az 1 napot. Mert pl. együtt vagytok este, másnap van ovud (az meg általában a hajnali órákban történik), akkor az csak néhány órás eltérés, nincs 1 nap, de még fél se.
Amúgy meg ezek csak némileg befolyásolják az esélyeket, de ígyis lehet mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!