Missed ab után egy hónappal ismét terhes lettem? Ez tényleg lehetséges?
január 24-én volt missed ab-om, 8 hetes voltam de a 6. héten megállt a fejlődésben az embryo, a HCG-m nem nőtt, sőt csökkent...:S Nem akart elmenni magától, ezért kaparásra kellett mennem.A műtét után egy héttel a dokim kontrollon azt mondta hogy még egy hét és próbálkozhatunk is...műtét óta szedem a folsav+E-vitamin kombót.A műtét óta még nem mensiztem.
tuti hogy 11-én volt peteérésem LH-teszt full pozi volt, meg nagyon nagyon feszitett jobb oldalt a hasam...12. dpo-n alig látható, csak általam felfedezett 2. csík volt a tesztemen, aztán 13.-on már férjem is látta halványan, tegnap a 15. és ma a 16. dpo-n már szépen látszik, majdnem egyforma a kontroll csíkkal...még a 12. dpo-n elkezdtem szedni az utrot...semmi tünetem nincs max néha hányinger de csak percekig, meg egy-egy öklendezés.Arra lennék kiváncsi hogy járt-e már vki igy mint én?hogy missed ab után egy hónappal ismét terhes lett?
Én is olvasgattam hasonlókat itt, és féltem hogy kedves választ nem kapunk:)
hallod, könnybe lábadt a szemem a válaszodtól, de komolyan!:) Köszönöm hogy reményt adtál, januárban a poklok poklát éltük át, heti 3 vérvétel, 2 uh és a végén műtét, azt hittük megint másfél év kell, mire babás lehetek...és most itt van szép erős HCG teszt, ne görcsölök, érzem hogy minden rendben, januárban mmár a doki előtt tudtam h vmi nincs rendben...de most ugy érzem minden oké, csak nekem is mondták már hogy mért nem vártunk 3 hónapot legalább stb...vártunk már eleget, ha meg akar maradni megmarad...annyira boldog vagyok!:) És te vagy a babáddal az élő példa hogy igenis lehet belőle egészséges baba!köszönöm:)
kedves 3-as és 4-es válaszoló!
köszönöm nektek a bíztatást:)
még annyi kérdésem lenne hogy kinek mikor lett erős pozi a tesztje, mennyi késés után?már előre parázok, mert ugye januárban elkezdett halványodni a tesztem, az erős poziig el sem jutottunk:S marad még a tesztelgetés, nem akarok tul korán dokihoz menni, csak majd a 6. héten, nem tesz jót a babának sem a heti 1-2 uh sztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!