16+3 naposan megyek uh-ra! Lehetséges, hogy mgmondják fiú, vagy kislány? Mennyire lesz látható a baba? Tapasztalatok?
Szia! Én 16+2 hetesen voltam uh-n és sajnos a babám nem mutatta meg magát:(! Elvileg azt mondta a nögyógyászom ha ugy fordul már meg lehet mondani! Az én drágám minden egyes uh-n nagyon szégyenlös és takarja magát:D!
Remélem neked megtudják mondani!
Boldog babavárást!
19 hetes kismama
Szia! Én is 16 hetesen voltam Uh-n, igaz, 4D-sen és egyértelműen mutatta magát a kisfiam ;) Szóval esélyed van megtudni! Drukkolok! :D
Anyuka+6 heteske
A baba gyönyörűen fog látszani!!! Ebben a korban még teljesen elfér a monitoron, nagyon klassz lesz!
Drukkolok, hogy neked megmutassa magát!
Én többször is voltam sima ultrahangon is, 4D ultrahangon is, de így is akkor tudtam meg, hogy kislány, amikor megszületett...
Üdv
Ha úgy helyezkedik el h megmutatja a kis micsodáját akkor már mindenképpen meg tudják állapítani.
Nem ide tartozik de elmesélem hogy én világéletemben kisfiút szerettem volna és az első perctől kezdve így is kezeltem.
A 16 hetes UH-n rákérdeztem h milyen nemű mire a doki: "természetesen kislány!"
A másodperc töredéke alatt átprogramozódott az agyam és én voltam a legboldogabb h kislányom lett. Nem cserélném el 10 fiúra sem! Gyönyörű, egészséges, cserfes 6 hónapos :)))
SOk sikert!
En pontosan 14 hetes terhes voltam,amikor adoki megmondta h fiunk lesz.
Gratulalok a pocaklakodhoz!!!
12 napos kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!