18éves vagyok, és szerintem terhes, mit csináljak? Tartsam meg/abortusz?
Ugye megírod az eredményt???
Hol melyik városba laksz,dolgozol?
ez mg korai lenne terheségi jelnek!:)
de ha terhes is vagy én a helyedben az tuti nemvetetném el. az már egy élet. én 19 vagyok .és babát tervezünk és nemtartom magam fiataénak hozzá igaz én a sulit befejeztem meg férjem is van meg mi már 6 éve vagyunk együtt. de én akkor sem vetetném el.
Angliában vagyok egy kis faluban anyukámmal, tesóm most Ausztráliában tanul, de nemsokára ő is kijön, de egy nagyobb városba...Igaz, még nem csináltam tesztet, de nagyon úgy érzem, hogy az vagyok:( érzékeny mell, alul szúr a hasam, mintha meg akarna jönni, fáj a derekam, lehet hőemelkedésem is volt, valamikor émelygek, fáradt vagyok. Mondjuk az utóbbi kb 3 lehet attól is, mert kétségbe vagyok esve, és jópárszor elsírom magam.
Csak akkor szülném meg, ha a barátommal együtt nevelnénk fel, de még a sulit sem fejeztük be!!!!:'( Anyuék itt kint akarnak maradni, de a barátom családja meg otthon van...
Nagyon nem akarom az abortuszt se a sok esetleges mellékhatás miatt, de az lenne a legegyszerűbb.
nem feltétlen a legegyszerübb választás a legjobb.
az bisztos most azlenne a legkönyebb de mivan a jövödel arra nemgondolsz hogy mivan ha nemlehet emiatt gyermeked. akkor majd jobban fogsz emiatt szenvedni mint mondjuk most ha terhes vagy és elmondod anyudéknak. szoval ha az vagy ami egyáltalán nembisztos,akkor se vetesd el szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!