Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18éves vagyok, és szerintem...

18éves vagyok, és szerintem terhes, mit csináljak? Tartsam meg/abortusz?

Figyelt kérdés
még nem fejeztem be a középsulit, ráadásul külföldön dolgozok egy fél éve. A barátommal majdnem 1 éve vagyunk együtt, ő is olyan idős mint én. Anyukám tuti leszedné a fejem, ha szólnék neki. De nem tudom, h mi legyen?! Nem akarok gyereket még, de félek az abortusztól is. kb 15 napja múlt el az előző menszim, és tegnap hirtelen elkezdett fájni a mellem, kis émelygés, derékfájás, hőingadozás...Eddig nem nagyon vettem észre semmit azelőtt. Vajon hány napos/hetes terhes lehetek? Nincs valami házi spontán vetéléses módszer, ami után nem kell kikaparni???
2008. aug. 18. 18:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát igen,november az már tényleg késő. De előbb legyen biztos,hogy terhes vagy! Dönteni ráérsz utánna. Addig felesleges ilyenen rágódni. Csinálj tesztet!!!
2008. aug. 18. 20:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Ugye megírod az eredményt???

Hol melyik városba laksz,dolgozol?

2008. aug. 18. 22:04
 13/17 anonim ***** válasza:

ez mg korai lenne terheségi jelnek!:)

de ha terhes is vagy én a helyedben az tuti nemvetetném el. az már egy élet. én 19 vagyok .és babát tervezünk és nemtartom magam fiataénak hozzá igaz én a sulit befejeztem meg férjem is van meg mi már 6 éve vagyunk együtt. de én akkor sem vetetném el.

2008. aug. 19. 00:36
 14/17 A kérdező kommentje:

Angliában vagyok egy kis faluban anyukámmal, tesóm most Ausztráliában tanul, de nemsokára ő is kijön, de egy nagyobb városba...Igaz, még nem csináltam tesztet, de nagyon úgy érzem, hogy az vagyok:( érzékeny mell, alul szúr a hasam, mintha meg akarna jönni, fáj a derekam, lehet hőemelkedésem is volt, valamikor émelygek, fáradt vagyok. Mondjuk az utóbbi kb 3 lehet attól is, mert kétségbe vagyok esve, és jópárszor elsírom magam.

Csak akkor szülném meg, ha a barátommal együtt nevelnénk fel, de még a sulit sem fejeztük be!!!!:'( Anyuék itt kint akarnak maradni, de a barátom családja meg otthon van...

Nagyon nem akarom az abortuszt se a sok esetleges mellékhatás miatt, de az lenne a legegyszerűbb.

2008. aug. 19. 15:26
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

nem feltétlen a legegyszerübb választás a legjobb.

az bisztos most azlenne a legkönyebb de mivan a jövödel arra nemgondolsz hogy mivan ha nemlehet emiatt gyermeked. akkor majd jobban fogsz emiatt szenvedni mint mondjuk most ha terhes vagy és elmondod anyudéknak. szoval ha az vagy ami egyáltalán nembisztos,akkor se vetesd el szerintem.

2008. aug. 20. 18:38
 16/17 A kérdező kommentje:
Huh, hát úgy néz ki, hogy nem vagyok az, mert megjött rendesen a havim, de teljesen mégse tudok lenyugodni. :S Hallottam olyanról, hogy valakinek pl terhesség alatt is megvolt..de ha megvan akkor feltétlenül barnának kell lennie?
2008. aug. 29. 19:37
 17/17 anonim ***** válasza:
nem de akkor kevesebb vagy nemgörcsölsz.de ez ritka. ne izgulj.
2008. szept. 2. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!