18éves vagyok, és szerintem terhes, mit csináljak? Tartsam meg/abortusz?
Szia!
Sajnállak, hogy ez történt Veled,bár tudom ezzel nem mégy semmire. Először is, biztosan terhes vagy? Csináltál tesztet? Ha még nem, csinálj egyet minél előbb, a leírt tüneteid mástól is lehetnek! "Házi" módszerekkel ne próbálkozz! Egyáltalán nem biztonságos, sok bajt csinálhatsz Vele magadnak, például elállíthatatlan méhvérzést, és mint tudod, abba még bele is lehet halni.Jobb szakemberre bízni a dolgot. Írod, hogy külföldön vagy, ott nem tudom, hogy megy az abortusz, de itthon a "papírmunka", és az utánajárás sok, maga a kaparás nem vesz igénybe 1 napnál többet.
Bátorság! Nem vagyok az abortusz híve, én magam egyszer már 8 hetesen elvetéltem, aztán sikerült megint teherbe esnem,és most 30 hetes kismama vagyok, és nagyon boldog. Hozzáteszem én már 27 éves vagyok, de csak jövőre kapom meg az orvosi diplomám, tehát még kell tanulnom a baba mellett is. Lehet várandósan is tanulni, és sok mindenkitől hallottam, hogy pici mellett sem lehetetlen. Gondold meg!
Szurkolok Neked!
ÉS NE ESS KÉTSÉGBE! MEG FOG OLDÓDNI MINDEN!
Szia!
Akkor külföldön jársz suliba is?
Barátnőm is teherbeesett gimibe, de magántanulóként letudott érettségizni, sőt még egyetemre is ment, szeptemberben. Ha a leendő apuka, és leendő nagyszülők tudnak nektek segíteni, nem éri meg elvetettni. De ez az én véleményem, gondolj át mindent többször. Én nem tudnék az abortusz után tükörbenézni. De ez csak én vagyok.
Csinálj tesztet, ha pozitív beszéld át a családdal és a pároddal az egészet többször.
Sok sikert.
én is külföldön lettem kismama :) 19 évesen estem tehrbe és megtratottam !!! SOHA nem bántam meg,életemnek tényleg értelmet adott és boldogabb vagyok mint valaha. Már 9hónapos :)
Szurkolok neked hogy jól dönts,mint én :) (ha tényleg az vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!