Terhes vagyok, akkor most belehalok az új influenzába? Sajnos nagyon félek ettől. Oltva vagyok.
Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 08:13
11/14 anonim válasza:
9.23-nak írnám.Én is védelem melett estem teherbe,méghozzá spirál melett.Abortusz lett a vége.:.(((
12/14 anonim válasza:
9.23-nak! Én is elvileg védett voltam, 10 év Marvelon szedés után egy betegség miatt maradtam terhes...17 hónapos a 4. babám :) Bocs, az OFF-ért.
13/14 anonim válasza:
9:23-nak: én spirál és szoptatás mellett estem teherbe, szerencsénkre jó helyen tapadt meg, simán el lehetett távolítani a spirált, így lett egy gyönyörű kislányom.
14/14 anonim válasza:
nincs jobb dolgod mint terhesen a halálon gondolkozni?ha meg annyira nem akarod ezt a babát akkor vetesd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!