Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, akkor most...

Terhes vagyok, akkor most belehalok az új influenzába? Sajnos nagyon félek ettől. Oltva vagyok.

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 08:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért halnál bele? Az egész csak nagy felhajtás.Oltással és oltás nélkül is bele lehet halni,nemcsak az influenzába,hanem még sok másba is.Felesleges ezen filóznod.
2010. febr. 4. 08:18
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez meg miféle kérdés? Akkor most mindannyian, akik a Babáinkat várjuk meg fogunk halni, ha oltva vagyunk, ha nem?

Mindig volt influenza és Édesanyáink se haltak bele a terhességükbe.

A várandóság alatt sajnos amúgyis annyi minden miatt kell aggódni, ne jártasd az agyadat ilyen dolgokon, hanem örülj szívből a Babádnak.

Egy nem oltott 32 hetes kismama

2010. febr. 4. 08:20
 3/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem idegesíteni akartalak benneteket, én tényleg félek ettől.Van már gyerekem fel akarom nevelni.

A mostani terhességem nem tervezett,védelem melletti baba.És nem igazán tudom elfogadni,hogy azt hogy összejött:((

2010. febr. 4. 08:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha oltva vagy, nincs mitől félned. Ennek az egésznek nagyobb a füstje, mint a lángja.Én is terhes vagyok, és nem vagyok beoltva.Igaz, első trimeszterben nem is ajánlott. Utána sem biztos, hogy beoltatom magam. Mert higany van benne, ami mérgező. Nem szívesen kísérleteznék az első babám egészségével. nincs arra bizonyíték, hogy nem káros a gyerekre. De lehetnek késleltetett mellékhatásai. Ha beadatom, megkínálom a picit egy legyengített kórokozóval. Meg mi az, hogy márciusban tetőzik az új influenza? Hogy lehet ezt kiszámítani? Agyrém az egész, az emberek riogatása, a gyógyszergyárak meg nagyot kaszálnak. Semmi bajod nem lesz, és ne aggódj ennyire.Tudod kik haltak bele? Akik mikor belázasodtak, nem mentek orvoshoz. Hagyták, hogy elhatalmasodjon rajtuk. És akkor már késő volt. És a kismamákat leszámítva, mindenkinek volt már alapból egy súlyos betegsége, az új influenza csak rátett egyet. Ne élj félelembe!
2010. febr. 4. 08:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a második babám (ahogyan te írtad) védelem melletti. Nekem is vegyes érzelmeim voltak végig a terhesség alatt, az, hogy elvetessem meg sem fordult a fejembe. Ez természetes, hogy nem úgy érzel, mint ha tervezett lett volna, de hidd el, idővel ugyanazt fogod érezni. Már 4 hónapos a kicsi, a világ legjobb fej gyereke!

Az influenzától pedig nem kell csutkára rágni a körmöd, pláne, hogy be vagy oltva!

2010. febr. 4. 08:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! Az egész influenza mizéria csak ebben az országban van ennyire túllihegve. Attól, hogy te most kismama vagy, még nem fogsz meghalni, főleg, hogy elvileg az oltóanyag véd téged. Persze, a kismamák immunrendszere ilyenkor csak alapon dolgozik, mert másképp a magzatot is kilökné, de arra, hogy bajod legyen mégis elég kicsi az esélyed..Csak abba gondolj bele, rajtad hány kismama van még az országban és hányan szültek a "tomboló" influenza alatt teljesen egészségesen, egészséges babákat. Ne dőlj be a kampánynak, mert sajos a rémhírek mindenkihez hamarabb eljutnak, mint a jók..Érdekes módon a média csak azt tudta bemondani, hogy hányan haltak meg, ebből hány kismama...és az ugye senkit se érdekelt, hogy hányan nem is lettek betegek vagy hogy hányan gyógyultak meg.. Azzal,hogy rettegsz, egyik gyerekednek se teszel jót!!! De magadnak se...
2010. febr. 4. 08:42
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
Már az előző kérdésedből is kiderült hogy csak indokokat keresel hogy miért nem örülsz a babának, de már akkor is hülyék voltak a kifogásaid. Ha nem akarod a gyereket akkor vetesd el, de ne várd hogy mi itt biztassunk és erősítsük a hülye félelmeidet! Még hogy belehalni az influenzába!!!! ??? Gyenge!
2010. febr. 4. 08:43
 8/14 anonim ***** válasza:
2010. febr. 4. 08:47
 9/14 anonim ***** válasza:
65%
Ne haragudj, ha tényleg te írtad az előző kérdést is, akkor úgy néz ki, csak ürügyet keresel arra, hogy elvetesd a kis életet. Nekem 4 gyerekem van, igazán egyik se az a hú, de tervezett baba, én egyébként se vagyok híve annak, hogy "na, apa, mától indul a babaprojekt! Bújjunk össze, mert épp jó időben vagyunk!" Ezzel nem akarok senkit megsérteni, de akkor hol itt a romantika? Igen, vannak esetek, mikor sehogy se akar összejönni a baba, akkor valóban jobban odafigyel az ember, de az más helyzet... Mint már írtam is, attól, hogy kismama vagy, még nem fogsz semmibe belehalni! Nem tudom, mit kell itt pánikolni? ha meg csak kibúvót keresel...akkor szabad az akaratod, neked kell dönteni...a férjeddel neked kell lerendezni..
2010. febr. 4. 09:09
 10/14 anonim ***** válasza:
46%
Kíváncsi vagyok arra hogy történik a védelem melletti teherbeesés??De most komolyan érdekelne.Mindenkinek az "óvszer kiszakadt" történik vagy más mellett is megesik.Hihetetlen számomra ez az egész.Félelmetesen hangzik.
2010. febr. 4. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!