Volt már olyan köztetek aki észrevétlenül tágúlt?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy komolyabb görcse nem volt csak enyhe.Aztán vizsgálatkor Kiderült,hogy tökre ki van tágulva aztán már szülhetet.Attól hogy nem megy el a nyákdugó még tágulhat az ember?2014. dec. 27. 07:21
1/6 anonim válasza:
A nyakdugot en se lattam elmenni es kicsit ketsegbeejto. Kethete meg c3000 volt az ertekem.
40+2hkm.
2/6 anonim válasza:
Én az első és második szülésemnél is ùgy tágultam, hogy tényleg csak enyhe görcseim voltak, amivel lazán el van az ember. Az elsőnél a nyákdugó távozása után rögtön jöttek a "görcsôk", és mire bementünk 2 ujjnyira, majd pikk-pakk 4 ujjnyira kinyíltam. Csodálkoztam is, hogy ennyi? A másodiknál is igazából nem is voltak komoly fájásaim, csak a derekam görcsölt jobb oldalt. Eltűnt a méhnyak, 1 bő ujjnyira kitágultam, majd burkot repesztettek, 5-6 durva fájás és már jöttek is a tolók. Mindkétszer a magzatvíz elfolyás vagyis burokrepesztés után lett durva, de az már nem volt hosszù idő. Boca, ha hosszù voltam.
3/6 anonim válasza:
Korhazba erve ket ujjnyira tagultam. Semmit nem ereztem belole, kis rozsaszin folyasom volt.
4/6 anonim válasza:
Igen, van ilyen, a második szülésemnél így volt. 2 napig enyhe menzesz szerű görcseim voltak, teljesen rendszertelenül, ritkán, jóslónak gondoltam őket. A 2. nap éjjelén kezdtek rendszeressé válni, már nem tudtam visszaaludni. Aztán egyszercsak nagyon felgyorsult a dolog, egyre jobban fájt, egyre kisebb lett a szünet a fájások között, vágtattunk be a kórházba. Megvizsgált a doki, közölte, hogy jé, már eltűnt a méhszáj, burkot repesztett és 50 perc múlva megszületett a baba. :-) A nyákdugót egyik szülésem előtt sem láttam, nem tudom, mikor távozott.
5/6 Kelemen Szabina válasza:
35 hetesen mentem vizsgalatra, 1 cm nyitva volt a mehszajam , utana meg is indult de infuzioval bent tartottak, 39 hetesen 2 cm aza 1 ujjnyira voltam nyitva semmit nem ereztem, 40 het utolso napjón ejjel tágitó nevezetu tablettat helyeztek fel, h masnap szulhessek. Reggelre 4 cm aza 2 ujjnyira voltam nyitva semmit sem ereztem de az orvos az ujjaval beinditotta az fajt es utana vereztem es gorcsoltem is nagyon, mint menzeszkor. Delutanra megvolt a fiam.
6/6 anonim válasza:
Szia! nekem 39+6 hetesen semmi görcsöm nem volt, csak egyszerűen nem találtam a helyem otthon. Azért bementünk hajnalban a sürgőre, gondoltam úgy is hazaküldenek, ha nincs semmi fájásom. A doki megvizsgált és akkor már 5 ujjnyira voltam nyitva, hát nem mehettem haza!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!