Van köztetek 20 hetes terhes kismama? Eddigi tapasztalatok?
21 hetes vagyok remélem nem gond, hogy válaszolok. :)
Kislány lesz második gyerkőc, eddig max fél kilót hiztam. 5 d re szeretnénk menni a 26 héten.
Nálad kerdező?
Én 19 hetes vagyok, jövő héten megyünk a genetikai UH-ra, amit kombinálunk egy kis 4D-vel is :) Már nagyon várom! A 12 hetesen kisfiúnak tippelték, szóval remélem, látni fogjuk, így van-e.
Eddig kb 3 kilót híztam, viszont a terhességet a normál súlyom alatt kezdtem jóval.
Alapvetően nagyon szuperül érzem magam, élvezem ezeket a heteket és nagyon izgalmas az egész!
Nálad mi újság?
Én a héten lettem 20 hetes ,már ficánkol is a picikém,mi multhéten voltunk a genetikain minden rendben volt és azt mondták eddig ugynézki lány,de hogy leszállhatnak a fiuknál a herék a 24 .hétben..mi dec.15 én megyünk 4D re mert azt mondták akkor már husisabbak jobban látszik a pici mert most még kis csontocska..
5D? én még arról nem is hallottam,dejo ,hogy már ilyen is van..
nektek is ficánkol már a pici ??
Én vasárnap voltam 20 hetes.
Még nem tudjuk a baba nemét, december közepén megyünk 4D-re (bár előtte még megyünk genetikára, úgyhogy lehet, hogy már ott kiderül a neme :)).
Az eddigi súlygyarapodás úgy alakult, hogy 63 kg-mal estem teherbe, az első trimeszterben lefogytam 61-re és most tartok 66-nál. Tehát azt mondhatom, hogy 3-5 kg-ot híztam (aminek mondjuk nem nagyon örülök).
Mi még nem vettünk semmit a picinek, viszont magamnak már beszereztem több kismama nadrágot, mert már nagyon kényelmetlenek a régi nadrágjaim.
Én is érzem a mocorgást már nagyon régóta (16. héten volt először egyértelmű, hogy ő az :)). Első baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!