Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha egyszer már volt olyan,...

Ha egyszer már volt olyan, hogy pozitív volt a teszt, de végül megjött, akkor hajlamosabb vagyok a vetélésre, vagy ez nem számít?

Figyelt kérdés

Ha már egyszer volt olyan, hogy a teszt pozitív, de végül nem lett baba akkor az azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel máskor is meg fog történni?

Ez amúgy vetélésnek számít vagy mi ez?

2014. dec. 26. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez minden nőnél előfordul, csak nem tudnak róla, mert nem tesztelnek.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy NEM jó tesztelni a nemvárt előtt! Mert a teszt csak azt mutatja ki, hogy elkezdődött-e a beágyazódás, hiszen onnantól van HCG. Viszont ez még messze nem garancia arra, hogy sikeresen be is fejeződik a beágyazódás.

Állítólag a megtermékenyített petesejtek 20-25%-a nem tud beágyazódni, és a nemvárt napján leválik a méhnyálkahártyával.

2014. dec. 26. 17:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Velem is megtörtént ugyanez, pozi teszt, aztán rá pár órával megjött. De nekem más jelek is voltak (nagyon hamar jelentkeznek a terhességi tünetek), úgyhogy még két héttel később is kimutatta a vérvétel, meg persze pár nap múlva a csökkenést is.

Szerintem ez nem hajlam kérdése, véletlen. :(

2014. dec. 26. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!