Ha egyszer már volt olyan, hogy pozitív volt a teszt, de végül megjött, akkor hajlamosabb vagyok a vetélésre, vagy ez nem számít?
Ha már egyszer volt olyan, hogy a teszt pozitív, de végül nem lett baba akkor az azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel máskor is meg fog történni?
Ez amúgy vetélésnek számít vagy mi ez?
Ez minden nőnél előfordul, csak nem tudnak róla, mert nem tesztelnek.
Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy NEM jó tesztelni a nemvárt előtt! Mert a teszt csak azt mutatja ki, hogy elkezdődött-e a beágyazódás, hiszen onnantól van HCG. Viszont ez még messze nem garancia arra, hogy sikeresen be is fejeződik a beágyazódás.
Állítólag a megtermékenyített petesejtek 20-25%-a nem tud beágyazódni, és a nemvárt napján leválik a méhnyálkahártyával.
Velem is megtörtént ugyanez, pozi teszt, aztán rá pár órával megjött. De nekem más jelek is voltak (nagyon hamar jelentkeznek a terhességi tünetek), úgyhogy még két héttel később is kimutatta a vérvétel, meg persze pár nap múlva a csökkenést is.
Szerintem ez nem hajlam kérdése, véletlen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!