3 vetélésen vagyok túl, és most pozitiv lett a tesztem?
Figyelt kérdés
Elvileg jövő héten megyek dokihoz, akkor olyan 7+4-5 napos leszek. Kérdésem: amikor az első tesztet csináltam a késő menst. Után egy héttel, halvány volt, rá egy hétre nagyon erős. Ha gond lenne akkor nem erősödne a csík ugye?Csak mert kb. mindig ebben az időben mentem el és akkor már gond volt.2014. dec. 17. 18:31
1/3 anonim válasza:
Hát azt mondják, a csíknak semmi köze ahhoz, hogy gond van-e, de tény, hogy nekem, mikor gond volt (missed ab), nagyon-nagyon lassan erősödött, kb 2 hét kellett neki, hogy egyforma legyen a két csík, pedig ikrek voltak a hasamban. Most csak egy babám van, de pár nap alatt már erősebb volt a tesztcsík, mint a kontroll, és minden rendben is volt az eddigi 2 alkalommal, mikor volt uh.
Viszont 3 vetélés nagyon sok, nem vizsgáltak ki, hogy mi lehet a baj?
Drukkolok, hogy ezúttal minden rendben legyen!
9+3 hetes
2/3 A kérdező kommentje:
kivizsgáltak, de szó szerint semmi oka nem volt.
pláne h közben volt egy teljesen egészséges terhességem,kiírt napon szültem, teljesen egészséges kislányt.
2014. dec. 17. 19:05
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt vetélésem, hat hetesen halvány csík volt. Következő terhességeknél gyorsan erősödött a második csík. Úgyhogy ez mindenképp jót jelent. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!