2/19 anonim válasza:
Mondtam a másik kérdésednél is, hogy pár nap múlva kiderül...persze így lesz pár sz...r napod, amit annak a hülyeségnek köszönhetsz, hogy nem bírsz várni!
3/19 anonim válasza:
igen ismeteld meg a tesztet , de szerintem lehet pozitiv mert latszik a masodik volnal a plusz jel ..
4/19 anonim válasza:
Láttam a másik kérdésedet is. Ez clearblue teszt? Mert ha igen, akkor biztos, hogy negatív egyelőre, a teherbeesés rovatban ezer meg ezer kérdés van pontosan ilyen tesztekkel, ennek a fajtának ez tipikus hibája, hogy kijön így a másik csík rajta akkor is, ha nincs semmi. Vegyél két nap múlva egy x-epilt, az legalább tutit mutat.
5/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt az oldalt arra hasznalom amirre kilett talava!!! Nincs szar napom csak kivancsi vagyok tobb velemenyre szerintem ez nem problema es ha te unod a valaszolgatast akkor kerlek ne kattincs ra koszonom!!!
2014. dec. 7. 18:14
6/19 A kérdező kommentje:
Nem a clearblue! Nem magyarorszagon elek a teszt neve life pregnancy test en nem ismerem a magyarorszagi teszteket... 2 teszt reggeli vizeletbol ugyan ilyen lett de egy clearblue digitalis nem :( a nem vart meg 4 nap orvoshoz meg vsak 2 het mulva kaptam idopontott
2014. dec. 7. 18:18
7/19 anonim válasza:
Inkább a helyesírási szótárt lapozgasd,mint a GYK-t!
Javítok:
amire, ki lett, találva,kattints
Ez pedig egy negatív teszt!
8/19 A kérdező kommentje:
Utolso letszives tunj inenn el akkor ezek szerint te sem velszeruen hasznalod hanem provokalod az embert es unalmadban megkeseredtsegedben mas dolgod nincs bantoan valaszolni na by
2014. dec. 7. 18:22
9/19 anonim válasza:
vegyel meg egy masfajtat ami nem ilyen es akkor az biztos kimutatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!