Leírnátok, hogy melyikek tartoznak bele a lentiek közül és hogy milyen idős terhességnél jeltkeznek? (többi lent) 26/L
Figyelt kérdés
orgazmushiány, hajnali éhség, fogyás, fáradékonyság, érzékenység, ingerlékenység2014. dec. 7. 12:03
1/3 anonim válasza:
Egyik sem tartozik a tipikus terhestünetek közé, de egyéni dolog, hogy jelentkezik-e ilyen valakinél. Akármikor lehet, akármelyik.
2/3 anonim válasza:
Nekem ilyen egy tipikus vizsgaidőszak is. Fáradt vagyok, ezért nincs energiám a jó szexhez, fáradékony vagyok, mert alig alszom, érzékeny vagyok,mert pattanásig feszülnek az idegeim, ingerlékeny vagyok, mert össze-vissza eszem, és néha leesik a cukrom, ugyanennek köszönhetően hajnalban is éhes vagyok. Nem kell ehhez terhesnek lenni.
3/3 anonim válasza:
hát a hajnali éhség,kb az utolsó trimeszterben sok mindenkinek. fogyás az első trimeszterben a rengeteg hányás miatt,az érzékenység az egész alatt a rengeteg hormon miatt. ingerlékenység talán az utolsó 1hétben,mikor várják,hogy kibújjon a baba :))
egyébként szerintem csak valami vírus bujkál benned :)
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!