12 hetes terhessegnel lehetseges h a babaozgasat erzem?
Figyelt kérdés
A napokban tortent hogy ulo helyzetbe ket lukteto erzest ereztem.mintha rugast ereztem volna.noveremnek mondtam az lehetetlen ilyenkor.
De pl most is ereztem ilyet..lehetseges hogy a babat erzem??
2014. nov. 10. 22:59
1/12 anonim válasza:
Ülő helyzetben valószínűleg a saját aortádat nyomtad el és annak lüktetését érzed, mégha nem is szabályos, vagy csak egy-egy lüktetést érzel, akkor is nagy valószínűséggel azt érzed. Én is tapasztaltam ilyet most a 2. terhességemmel, de az nem magzatmozgás.
2/12 anonim válasza:
nem lehetséges, ugy ahogyan az elsö irta valoszinüleg az aortádat érzed
3/12 A kérdező kommentje:
Es fekvo helyzetben??mert most igy ereztem
2014. nov. 10. 23:19
4/12 anonim válasza:
gyakorlott várandósok érzik már 16 hetesen is... (akik már szültek párszor):)
azért ez elég korai lenne. kivéve, ha rosszul van kiszámolva a terhességed, de azért egy hónapot nem szoktak tévedni :)
elég kicsike még a magzat, hogy hatással legyen bármire is.
amúgy meg finom bugyborékoló érzést kellene érezned, mintha levegős lennél odabent... (de nem puki, nem vagy felfújva, csak odabent szaladgál egy légbuborék, úgy érzed) :)
5/12 anonim válasza:
Kb. 8 cm akkor a magzat, képtelenség érezni.
6/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2014. nov. 10. 23:34
7/12 anonim válasza:
Nyáron hanyatt fekve én is érzem és látom is az aortámat, meg amikor fűző van rajtam. Simán meglehet, hogy azt érzed. Nekem tévedtek 1 hónapot bár senki sem érti, hogyan lehetséges ez.
8/12 anonim válasza:
Szia!
Én személy szerint az első babámat 13 hetesen éreztem először. :)
9/12 A kérdező kommentje:
Igen?:)olvastam.rola h 3-4 gyerekes anyuka mondta h erezte mar 12hetesen..es o tudja milyen a babamozgas
2014. nov. 11. 14:57
10/12 anonim válasza:
8-as vagyok. Azért mert lepontoztak, még elhiheted amit írtam. :) Azért mert más csak a 16-20. hét környékén érzi a babát, még lehetnek kivételek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!