6 hetes terhességnél 4,6 mm-es petezsák, lehet ebből még valami?
Figyelt kérdés
Max 1 héttel lehet későbbi a terhesség, de többel biztosan nem2014. okt. 30. 13:11
1/3 anonim válasza:
kicsi a mérete vagy mi a baj?? én 5hetes vagyok 3mm a petezsák.
2/3 A kérdező kommentje:
Egy hét múlva vissza hívtak. Fiatalabb terhességnek megfelelne, de 6 hetesnek nem. Tavaly volt egy elhalt terhességem akkor a 7. héten mentem, volt szívcső pulzálás, de akkor is azt mondták, hogy 10 nappal kisebb, egy hét múlva már nem volt embrió. Most volt barnázás is azért mentem korábban.
A nálad mért megfelelő az 5. héthez? Ha igen akkor esélyes lehetek. Minden jót!
2014. okt. 30. 14:45
3/3 anonim válasza:
Nekem 5 hetesen 11 mm-es volt mindkettő petezsák. Holnap megyek újra dokihoz, akkor elvileg 7 hetesek lesznek. Elvileg minden nap 1 mm-t nő, úgy tudom. De minden terhesség más és más. Lehet a következő vizsgálatnál már embrio is lesz benne, gyorsan fejlődnek ám egy hét alatt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!