Kismamák! Van köztetek olyan, akinél 7 hetes terhességnél csak üres petezsák volt látható és csak később lett látható az embrió?
Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 14:14
1/7 anonim válasza:
Nekem 6+4 hetesen volt üres a petezsák, 8+4 hetesen pedig már volt szívpulzáció.
2/7 anonim válasza:
Később fogant a picim és emiatt van mindig majdnem 2 hét lemaradásban.7 hetesen petezsák+szikhólyag,8 hetesen látszott ahogy ver a kis szíve (igazából ekkor volt 6 hetes)
3/7 anonim válasza:
Nekem 6+6 hetesen 14,7 cm petezsàk embriòval. Màr vert a pici szìve is.
5/7 anonim válasza:
Ikreket várok. Nálunk így volt:
5 hét 5 naposan 0,79cm*0,42cm petezsák és 0,91cm*0,42cm petezsák. Embrió nem látható
7 hét 1 naposan:
1,89*1,54cm petezsák 4,5*5,3mm szikhólyag szívműködés 123/min
2,06*1,7cm petezsák 4,2*4,2mm szikhólyag szívműködés 123/min
De ez az utolsó menszesz első napjától volt számolva. Azóta kiderült hogy valószínűleg idősebbek voltak már akkor is kb. 3 nappal.
Simán lehet hogy még nem vagy 7 hetes terhes csak 6 és akkor nem kell embriónak sem lennie!
Remélem segítettem.
7/7 Sáári válasza:
Sziasztok, nekem 5 hetes és nem látni embriót. 4 mm de nem szabályos kör. Az baj? Lehet, hogy ikrek azért nem kör?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!