Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy baj van a terhességemmel?...

Nagy baj van a terhességemmel? Voltam egy másik nőgyógyásznál, ő szerinte jó a petezsák formája, csak üres. Nincs benne embrió. Kéthét múlva kell visszamennem. Folyt. Lent.

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy lehet hogy máj 27-én elvetéltem és azért üres.Terhességi tüneteim nincsenek.Ha kéthét múlva sem lesz semmi a petezsákba akkor vagy e.ü.abortuszra kell mennem vagy jó esetben felszívódik.Inkább szívódjon fel.:-( mit gondoltok?
2009. jún. 15. 09:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
és kb hány hetesen üres a petezsákod?
2009. jún. 15. 09:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
rossz ezt mondani, de inkább szívódjon fel! Nekem volt 2 elhelt terhességem és mindketőnek kaparás lett a vége, ami nam valami kellemes.Nem is a fizikai rsze hanem a lelki oldala nem egyszerű! Azóta v olt 2 másik is ott spontán vetélés volt, az is megrázó de nem annyira , mint a műszeres befejezés
2009. jún. 15. 09:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos van ilyen rendellenesség,ha jól tudom,általában a "hibás" spema által megtermékenyített petesejtnél alakul ki. A biztos kizárás a szívhang. Szurkolok,hogy legyen! Sok sikert!
2009. jún. 15. 09:52
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Csináltál mostanában trehességi tesztet?És ha igen akkor milyen lett?Majd elmondom később mért kérdezem.Az én igaz történetem sem semmi majd később mesélek erről.
2009. jún. 15. 10:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
10.01 es vagyok.Nah szóval el szeretném mesélni az én történtem, ami happy and el végződött.remélem nálad is hasonló lesz a helyzet.Szóval Én már 16 naposan tudtam, hogy terhes vagyok, mert azzonal elmaradt a menzim.Nagy volt az öröm, mert akkor kezdtünk el próbálkozni babával, és azonnal egy alkalomból összejött.Csak hogy örömünk nem volt felhőtlen, mert 4 hetesen el kezdtem görcsölni és vérezni, és nagyobb véres darabok is ürültek a méhemből.Szóval egyből hívtam az orvosom, hogy mi történt.Másnap fogadott és közölte a rossz hírt, hogy üres a petezsák, és elment a babám.Aláíratott egy pár orvosi papírt, hogy tisztító kaparásra kell mennem másnap, mert ha nem megyek, begyulladhat a méhem az üres petezsáktól és meg is halhatok ha nem megyek.Tehát aláírtam a papírt, ha nem megyek el a műtétre, akkor az az én felelősségem nem az orvosé.Ekkor felhívtam a nővérem, aki egészségügyes és szerzett egy nagyon jó tapasztalt orvost, mert sok rosszat hallott már, hogy a kaparással milyen károkat is lehet okozni, volt már aki ezután,hogy elbarmolták, soha nem lett terhes.Ezért ha már ki kell kaparni a petezsákot, akkor tapasztalt orvos végezze el.Még aznap átmentem a magánrendelésére.És olyan hírt közölt,hogy majdnem hanyatt estem.Azt mondta, hogy a kisbabám szerinte nem is ment el.Igaz nem látható a petezsákban, de 4 hetesen ez még normális.Vártunk két hetet, és a baba megmutizta magát.Szóval ha nem megyek át a másik orvoshoz, akkor kikaparják az én drágám, és most nem ugrálhatna itt melettem(Igaz édesem?)a én drága egyetlen kislányom, aki most 15 hónapos egészséges, eleven,gyönyörű baba.:)))Az első orvosommal szerintetek mit kezdjek ilyen helyzetben?Papírom van róla, hogy kaparásra küld.Elmentem az egyik ügyvéd ismerősömhöz is, hogy mit tehetek ebben a helyzetben, de ő azt mondta, mivel a károkozás nem történt meg, ezért nem tudom beperelni.És az első orvosom aki ezt a diagnózist feállította, még mindig nem tudja, hogy mekkorát hibázott.Be kellene vinni neki a rendelőbe megmutatni.Amúgy ez az orvos 5 évig volt a nőgyógyászom,Hozzá jártam rákszűrésre, tőle kértem tanácsokat mielőtt gyermeket terveztünk.Szóval még mindig nem tudja, hogy azóta megszületett a lányom.Szerintetek hogy tudassam vele.Telefonon ugysem hinné el.Vagy küldjek neki egy képet a lányomról?Meg küldjem el a papírokat amit aláíratott?Sokszort jut eszembe azóta is ez a barbár orvos, amikor a lányomra nézek mikor békésen alszik, és elgondolkodom rajta, hogy mi lett volna ha elmegyek akkor másnap a tisztító kaparására.Valószínűleg észre sem vette volna, hogy babát kapar ki.Szóval szörnyű ha belegondolok.Gondoltam már arra, hogy a Fókusz című műsorba vagy valahova be kellene tetetni a történetem, hogy hátha más is jár ilyen cipőben, ilyenkor célszerű orvost váltani, inkább két orvos nézzen meg, minthogy baj legyen.Remélem neked is jó hírekkel szolgálnak majd a két hét múlva lévő utrahangon.Egyébként a két hét alatt minden másnap csináltam egy terhességi tesztet, és mind pozitív lett.:)Aztán persze az ultrahang is megerősítette a terhességet.
2009. jún. 15. 10:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon meghatott a történeted és igazad van, csak szerintem óvatosan az ilyen tanácsokkal! Sokan nagyon önfejűek és okosabbnak hiszik magukat az orvosoknál és lehet egyszer baj lesz abból, hogy valaki azt érzi, hogy meg van az ő babácskája, pedig már sajnos nincsen. Másrészt igaz én még nem éltem át ilyet, de sokan írták már itt, hogy vetélés után még hetekig pozi volt a tesztjük, tehát ezek alapján ez nem mérvadó.

Örülök, hogy mégis megmaradt a babád, nagyon mesébe illő történet, de szerintem mostmár hagyd az egészet, ne foglalkozz a Fókusszal és beperléssel, örülj a kicsinek és hogy szép család vagytok és boldogok! (bár értem én, hogy már rég lemondtál a "bosszúról", csak figyelmeztetni akartál minket, hogy ilyen is van.)

2009. jún. 15. 11:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Utsó, én nem tanácsot adok neki, csak elmeséltem atörténetem!Én így jártam, de hány nő járhat még így főleg ennél a pnecser orvosnál!Én 100 % ra azt hittem, hogy elment a baba amikor bevéreztem.Még darabos vér is volt, görcsöltem stb.Hittem az eslő orvosnak, de nem vele akartam a tisztító kaparáson átesni, hiszen az is egy műtét amely kockázatokkal jár hát kerestünk még aznap egy orvost!AZNAP, hisz az első orvos megijesztet nagyon, hogy akár be is gyulladhat a méhem tehát a méhembe is kerülhetet volna ha télleg üres az a petezsák.Szóval ha nem megyek át a másik orvoshoz, akkor a kisbabámnak vagyis a magzatomnak annyi!Ez nem mesébe illő sajnos ez maga a valóság, és nem mondtam, hogy a kérdezőnek is ez lehet a dologban.Tudom, van, hogy üres télleg a petezsák.Ez az eset tőlem független, én csak tanulságként írtam le a történetem, de jobb félni mint egijedni alapon, jobb ha megnézi még egy másik orvos is! Remélem a kérdezőnél is lesz baba, és nem lesz üres két hét múlva a petezsák.A tesztről annyit, hogy a második orvosom is mondta, hogy ilyenkor még pár hétig ott lehet a terhességért felelős hormon a szervezetben,de annak örül, hogy végig pozitív lettek a tesztjeim, de a mérvadó az ultrahang.Amúgy az ultrahangot egy másik oros csinálta,amikor kiderült, hogy mégiscsak ott ababa.És csak ennyit fogtam fel abból amit akkor mondott.Egészséges baba a méhben ennyi meg ennyi a hossza, én meg csak egyfolytában Úristen!Úristen!És nem érzetem meg , hogy van e baba vagy nincs, hisz nem tudhattam,nem vagyok orvos, igaz a terhességi tüneteim mind megvoltak.
2009. jún. 15. 11:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

bocsánat, hogy ezt ide írom, és annak szól, akinek végül megszületett a kislánya :)

nekem 15 hetesen volt missed ab-om. az uh-on ott volt gyönyörűen a baba, de nem volt szívhang! ilyenkor egy másik orvosnak is látnia kell, és neki is meg kell erősíteni, hogy tényleg elhalt terhességről beszélünk. nálam ez így történt.

gratulálok a kislányodhoz!!! :) a hülye dokinak én küldenék egy fényképet, lefénymásolnám a papírokat, amiket adott akkor, amikor ab-ra küldött, és írnék egy rövidke levelet.

2009. jún. 15. 11:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is úgy jártam, hogy az első doki semmi jóval nem biztatott mert 6 hetesen is csak egy petezsákom volt. Elmentem másik orvoshoz 2 hét múlva és ott dobogott a kis szíve! Egyszerűen később termékenyültem meg, mint a nagy átlag. Valakinek már 5 hetesen dobog a szíve valakinek később... Remélem minden rendben lesz veled, jó egészséget mindenkinek!

2009. jún. 15. 11:50
 10/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy kb.3-4 hetes lehetek...Viszont szoktam görcsölgetni úgy mint mikor megjön a menszim.Vkinek szívódott már fel a petezsákja?
2009. jún. 15. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!