Nagy baj van a terhességemmel? Voltam egy másik nőgyógyásznál, ő szerinte jó a petezsák formája, csak üres. Nincs benne embrió. Kéthét múlva kell visszamennem. Folyt. Lent.
Engem nagyon meghatott a történeted és igazad van, csak szerintem óvatosan az ilyen tanácsokkal! Sokan nagyon önfejűek és okosabbnak hiszik magukat az orvosoknál és lehet egyszer baj lesz abból, hogy valaki azt érzi, hogy meg van az ő babácskája, pedig már sajnos nincsen. Másrészt igaz én még nem éltem át ilyet, de sokan írták már itt, hogy vetélés után még hetekig pozi volt a tesztjük, tehát ezek alapján ez nem mérvadó.
Örülök, hogy mégis megmaradt a babád, nagyon mesébe illő történet, de szerintem mostmár hagyd az egészet, ne foglalkozz a Fókusszal és beperléssel, örülj a kicsinek és hogy szép család vagytok és boldogok! (bár értem én, hogy már rég lemondtál a "bosszúról", csak figyelmeztetni akartál minket, hogy ilyen is van.)
bocsánat, hogy ezt ide írom, és annak szól, akinek végül megszületett a kislánya :)
nekem 15 hetesen volt missed ab-om. az uh-on ott volt gyönyörűen a baba, de nem volt szívhang! ilyenkor egy másik orvosnak is látnia kell, és neki is meg kell erősíteni, hogy tényleg elhalt terhességről beszélünk. nálam ez így történt.
gratulálok a kislányodhoz!!! :) a hülye dokinak én küldenék egy fényképet, lefénymásolnám a papírokat, amiket adott akkor, amikor ab-ra küldött, és írnék egy rövidke levelet.
Szia!
Én is úgy jártam, hogy az első doki semmi jóval nem biztatott mert 6 hetesen is csak egy petezsákom volt. Elmentem másik orvoshoz 2 hét múlva és ott dobogott a kis szíve! Egyszerűen később termékenyültem meg, mint a nagy átlag. Valakinek már 5 hetesen dobog a szíve valakinek később... Remélem minden rendben lesz veled, jó egészséget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!