Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy baj van a terhességemmel?...

Nagy baj van a terhességemmel? Voltam egy másik nőgyógyásznál, ő szerinte jó a petezsák formája, csak üres. Nincs benne embrió. Kéthét múlva kell visszamennem. Folyt. Lent.

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy lehet hogy máj 27-én elvetéltem és azért üres.Terhességi tüneteim nincsenek.Ha kéthét múlva sem lesz semmi a petezsákba akkor vagy e.ü.abortuszra kell mennem vagy jó esetben felszívódik.Inkább szívódjon fel.:-( mit gondoltok?
2009. jún. 15. 09:49
1 2
 11/13 anonim válasza:
Egyszerűen nem tudom megállni, de orvos az ilyen??? négy hetesen hogy küldhetett volna el műszeres befejezésre???? csak ezen az oldalon rengeteg kérdés szól arról, hogy mikor érdemes először elmenni UH-ra, és sokan írják is, hogy 6-7 hetesen, de akkor még ritkán van szívhang. Sajnos nekem kétszer volt spontán vetélésem, ami semmilyen tünettel nem járt, se vérzés, se görcs, elég nehéz volt elhinni , hogy vége a terhességemnek, de a 9. héten lezárta az orvos, de előtte megnézette mással is, és sajnos én is láttam a képernyőn az üres, formátlan petezsákot. Most 15 hetes vagyok, de most is a 6. héten még nem látott semmit. Tényleg nehéz találni egy jó orvost, de örülök, hogy előttem szólóknak is sikerült.
2009. jún. 15. 19:41
 12/13 anonim válasza:

Az előző vagyok, még annyit írnék, hogy nekem azt mondta az orvos, hogy ritkán szívódik fel 100%-osan a petezsák, jobb inkább túlleni az eü.abortuszon.

Próbálj meg nem aggódni, és bízni, hogy minden rendben lesz (terhességi tüneteim nekem se voltak, most sincs). Kitartás!!!! :)

2009. jún. 15. 19:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek üzenném, amúgy 10,01 es vagyok a történetes" szóval még annyit, hogy én is görcsölgettem(úgy mintha meg akarna jönni),és nem is gondoltam, hogy terhes vagyok, 2 napot késett és azonnal kimutatta a teszt a terhességet, a dokimról meg az egyik válaszolónak üzenem, hogy igazából az orvosom szerint 6 hetes terhes voltam őszerinte, és nem 4 hetes, csak én a fogamzástól számítottam a 4 hetet, mert csak egyszer voltunk együtt a 14.napon ezek szerint pont a amikor peteérésem volt, és én innem számítottam mindig a terhességem, jó orvosilag télleg a utsó menzesz első napjától kell számítani, de az első két hétben nem is voltunk együtt a férjemmel.Mondjuk itt ez most részletkérdés, de azért nem kellett volna eü.kaparásra küldenie(6 hetesen sem amikor bennem volt a baba).Még szerencse, hogy van a tesóm, mert én nem tudtam volna jó orvost találni még aznap.Végül is szerncsére szerencsés lett a vége.:)
2009. jún. 15. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!