Miert ilyen a parom? 17 hetes terhes vagyok,2 het alatt 1szer ha szeretkezunk az mar sok pedig minden rendben a terhessegemmel.
hülyeség.
Azért nincs veled, mert parázik, hogy baja lesz a babának, hiába mondtam én is, hogy nem, azért tudat alatt ott motoszkál ez a pasikban.
Az álmodon meg azért sértődött meg, mert úgy érezte ezzel burkoltan kritizáltad őt a ritka szex miatt. Legközelebb ilyen álmot ne mesélj neki. Meg fog nyugodni, ne aggódj:)
Szerintem sem normális hogy nem kíván hisz a terhességed még nem is látszik annyira.
Bár az én párom még most is ugyanúgy kíván és már elég nagy a pocak így a végefelé...!
Nem biztos hogy megcsal de valami baja van.
Felt apuci! Nem baj, orulj neki hogy szeret benneteket es felt. Bar inkabb meg most kellene, mint a vege fele. Mert akkor mar tenyleg veszelyes, beinditja.
Legy turelmes!
Nálatok a szex-nem szex kérdésnél nagyobb gondok vannak, beszéljétek meg...
Sok pasi nem akar ilyenkor szexelni, ki ezért, ki azért...
Beszéljétek meg, nem kell túllihegni...
Egyébként azért álmodtad, hogy megcsalod, mert vágysz a szexre. Én kereken azt mondtam a páromnak, ha nem szexel, keresek mást:), de nem tudnám megtenni!:) Elnevette magát és azt mondta, nem engedi.
7 év után...hagyd, hogy gondolkozzon rajta. Nem árt neki.:)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!