Minden rendben van a terhességemmel?
Figyelt kérdés
Két hete derült ki hogy végre várandós vagyok. Már volt egy vetélésem három hónapja. Úgyhogy eléggé félek. Két hete még nem látot uh- csak megvastagodott méhnyálkahártyát a doki (14mm) A múlt héten már volt 10 mm es petezsák és a 161 es hcg 2100re nőtt. Most hérfőn 13mm es a petezsák és 5900 a hcg. De még embiót és szívmüködést nem lát. Azt mondta a doki talán jövő hétfőn. Szerintetek minden rendben van. Mert nagyon félek hogy mégegyszer átkel élnem az elvesztését és azt nem birnám ki. Nagyon várjuk a picit a férjemmel. Nem vagyok hivő de még templomba is voltam hogy imádkozzak érte. Irjatok véleményeket légyszi. Köszi.2009. szept. 23. 11:19
1/22 anonim válasza:
Várjatok még türelemmel (persze ezt most a legnehezebb), korai még a terhességed. Nyugalom, pozitív gondolkodás, semmi megeröltető ez a legjobb amit most tehetsz.
Szorítok!
2/22 anonim válasza:
A hcg-d nőtt, a petezsák is nőtt, úgyhogy gondolkozz pozitívan!
Egyébként teljesen átérzem az aggodalmadat, nekem 7 hónapja volt vetélésem, és ma teszteltem pozitívat, és tele vagyok aggódással, 2 hét múlva majd úgy kell betuszkolni az UH-ra...
Szép gondolatokat, és beszélj hozzá, hogy maradjon veletek!
3/22 anonim válasza:
2. vagyok.
Hüvelyi UH volt vagy hasi?
4/22 A kérdező kommentje:
mindekttőn voltam most utóljára hüvelyin voltam.
2009. szept. 23. 17:09
5/22 anonim válasza:
Biztosan minden rendben lesz, próbálj ne görcsölni. Bár nekem is nehéz.... Hány hetes lehetsz?
6/22 anonim válasza:
Próbálj meg nem aggodalmaskodni, mert talán a kis életke is megérzi. Kitartás! Bízok benne, hogy egészséges kisbabának fogsz életet adni!
Egyébként a leírtak alapján szerintem minden teljesen rendben van.
7/22 A kérdező kommentje:
Hát a doki szerint 7 vagyok mert késői pé volt. Veled mi van?
2009. szept. 26. 12:34
8/22 anonim válasza:
Én is 7, de csak 5.-én megyek uh-ra, ne is mondd, izgulok hogy minden rendben legyen! Neked is ezt kívánom! puszi
9/22 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is szorítok neked. Remélem mindkettőnknél rendben lesz minden. Voltál már amúgy orvosnál? És mit mondott akkor?
2009. szept. 26. 14:56
10/22 anonim válasza:
Árultd el, hogy hány hetesen mérte az adatokat? A nyh, majd a petezsák, majd a nagyobb petezsák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!