Minden rendben van a terhességemmel?
Figyelt kérdés
Két hete derült ki hogy végre várandós vagyok. Már volt egy vetélésem három hónapja. Úgyhogy eléggé félek. Két hete még nem látot uh- csak megvastagodott méhnyálkahártyát a doki (14mm) A múlt héten már volt 10 mm es petezsák és a 161 es hcg 2100re nőtt. Most hérfőn 13mm es a petezsák és 5900 a hcg. De még embiót és szívmüködést nem lát. Azt mondta a doki talán jövő hétfőn. Szerintetek minden rendben van. Mert nagyon félek hogy mégegyszer átkel élnem az elvesztését és azt nem birnám ki. Nagyon várjuk a picit a férjemmel. Nem vagyok hivő de még templomba is voltam hogy imádkozzak érte. Irjatok véleményeket légyszi. Köszi.2009. szept. 23. 11:19
11/22 A kérdező kommentje:
Elöször kb. 4 hetesen méhny. hártya 14mm(szept 8-án) 161 a hcg aztán rá egy hétre 10mm petezsák (szept15)2100 a hcg rá egy hétre 13 mm petezsák(szept21) 5900 a hcg.
2009. szept. 26. 15:57
12/22 anonim válasza:
Én 7 hetes elmúltam, mire hallatszott végre a szívhang.
13/22 A kérdező kommentje:
És voltál elötte dokinál? Te is izgultál ha legközelebb mész lesz-e szivműködése? Nekem már volt egy vetélésem vagyis nem volt szivműködés azért egy kicsit izgulok.
2009. szept. 26. 16:12
14/22 anonim válasza:
Én minden vizsgálat előtt izgulok, sőt most is. :) 6+3 hetes vagyok, 5 hetesen 4.5 hetesnek felelt meg a baba egy majdnem 3mm-es petezsákot látott.
Amikor elment a baba, vagyis nem volt szívműködés, volt valami jele?
15/22 A kérdező kommentje:
Hát akkor volt jele igazából, mert az elejétől fogva barnázásom és egyre inkább vérezgetésem volt. Szóval sejtettük hogy nem lesz minden oké. Most hála istennek semmi rossz jel nincs. Meg kapok duphastont is ami védi a picit a 12 hétig amig kialakul a méhlepény.
2009. szept. 26. 16:37
16/22 anonim válasza:
Értem, és köszi a választ. Tehát ha baj van, annak van legtöbbször jele.
Én Utrogestant kapok, az is sárgatest, 3x1 hüvelybe helyezve. Nekem azért kell, mert nagyon nehezen akart jönni a baba, és biztos ami biztos.
17/22 anonim válasza:
Ne izguljatok annyira :) Minden rendben lesz. Ezen gyakorlailag mindannyian átesünk. Próbáljatok arra koncentrálni hogy egészséges, gyönyörű gyermeketek fog születni! Pozitív gondolkodás! El ne áruljátok senkinek de én még most is minden ultrahang előtt izgulok- mondjuk én úgy fogom fel- találkozom a kisfiammal :D Szóval hosszú út áll előttetek. Élvezzétek- ne aggodalmaskodjatok. 33 hetes
18/22 A kérdező kommentje:
Figyi. Megadom az e-amil címem és tarthatnánk a kapcsolatot. Szerintem tök jó lenne. dagi.zsu@citromail.hu
2009. szept. 26. 17:08
19/22 anonim válasza:
Kire gondoltál, kinek adtad meg? :)
20/22 anonim válasza:
Én vagyok az a szintén 7 hetes :) Én a 4-5. hétben voltam uh-n és 4mm-es petezsák volt látható és jövő hét utáni hétfőn kell mennem újra. Írhatok a mailedre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!