Normális, hogy a második terhességnél nem érzem ugyanazt mint sz elsőnél?
Most vagyok 11-12 hetes. Teljesen mások az érzéseim. Szinte olyan mintha nem is érzek semmit, csak van a baba és kész. Élem a mindennapjaimat.
a kislányomnál alig vártam az uh- kat azt hogy menjek az orvoshoz védőñőhöz, de most semmi.
Persze vigyázok magunkra nehogy baj legyen de ezen kívül semmi.
Hétfőn megyek 12 hetes uh-ra és nem "várom" annyira hogy gyorsan elteljen az idő.
Talán azért mert ezt már egyszer átéltem a kislányomnál pedig még új volt minden?
Vagy túl korán jött a kistesó? 1,5 èv lessz köztük. Terveztük. Vagyis nem tettünk ellene.
normális hogy ezeket érzem?
Nem szeretném azr hogy mikor majd megszületik nem fogom szeretni vagy ilyesmi.
Nekem nincs annyi időm a második terhességemre, mint az elsőre volt.
Dolgozok, szaladok a lányomért az oviba, végzem a házimunkát, és valahogy mennek a napok. Teljesen más mint az első babával. De szerintem nem is lehet olyan, mint az elsőnél. Akkor az embernek több ideje van magával foglalkozni (ha még nincs gyerek), plusz hat az újdonság hatása.
Én is próbálok magamra vigyázni, meg azért kíváncsi vagyok az uh vizsgálatokon, de már nem vagyok úgy elfoglalva magammal. Nincs rá időm úgy.
Ettől függetlenül tudom, hogy imádni fogom!
Köszi.
Remélem hamar változni fog. Nagyon nem jó ez így. Majd ha meglátom az uh-n remélem már jobb lessz utána.
Teljesen normális érzések.
Ugyan ez volt nálam is, vártuk nagyon hogy összejöjjön a tesó, amikor sikerült, szinte semmi azelőtti érzés nem jött vissza terhesség alatt.
Csak teltek a hónapok és csak azt vettem észre hogy a már meglévő gyerekem annyira lefoglal hogy nincs annyi időm a terhességgel foglalkozni. Szülés után minden szép és jó volt :) ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!