Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak aki vetelt mar el,...

Kismamak aki vetelt mar el, mert nemi eletet elni kovetkezo terhessegnel?

Figyelt kérdés
Szombaton toltom a 13.hetet,eddig a rosszulletek az ovatossag miatt nemvolt koztunk nemielet,de ugyerzem ujra imadni tudnam a parom de o felti A babat amit ertek mert tavaly8hetesen elveteltem. Valami otlet esetleg??
2014. okt. 2. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen. Az én férjem járt bioszra, szóval nehéz tanácsot adni, de elmondanám neki, hogy ez nem veszélyes a babára.:) Reméljük, elhiszi neked. Most megyek, és szidom az oktatási rendszert. :D
2014. okt. 2. 15:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a vedono is mondta h vetelest meg koraszulest okozhat es ettol megnagyobb apara:/:( ugyhogy annyi mindent hallani stb hogy.nemtudom mitevo-k legyek legyunk
2014. okt. 2. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is 8 hetesen vetéltem el tavaly...most vagyok 23 hetes, de más okok miatt a 12. hétig nekünk nem lehett szexuális életet élni, azóta pedig nem is mertünk szeretkezni, így nálunk most szünet van. Kibírjuk ezt a 16 hetet még, nincs világvége...
2014. okt. 2. 15:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy okozHAT, ahogy bmi okozHAT ezenkívül vetélést és koraszülést, HA nem egészséges a terhesség. Ha a baba beteg, akkor nem a szeretkezésektől fog elmenni.
2014. okt. 2. 15:52
 5/9 Margit84 ***** válasza:
A kérdésedre a válaszom, NEM merünk... 11 hetesen ment el a baba januárban, most vagyunk 26 hetesek.
2014. okt. 2. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem meg is volt tiltva vegig, így egyoldalú volt a dolog...
2014. okt. 2. 16:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Tavaly én is 8 hetesen elvetéltem. Most, az újabb terhességnél a 12. hétig nem ajánlotta az orvos, de a férjem egyébként sem akart hallani a szexről, mert félti a babát. Egyszer próbáltam rávenni a 4. hónap környékén, de nem sikerült, mert a férjem folyton azt mondogatta, hogy mi lesz, ha baj lesz. Szóval én már a falat kaparom, óvatosan éltem volna nemi életet, de a férjem fél. És én ezt megértem, elfogadtam.
2014. okt. 2. 16:13
 8/9 anonim ***** válasza:
8 hetes terhességet vesztettem el 7 éve, most van egy 6 és egy 2 éves lányom. Vetélés után 5 hónappal lettem terhes, mindkét terhességnél végig éltünk nemi életet. 40+0 ill. 40+1 hetesen születtek.
2014. okt. 2. 18:46
 9/9 anonim ***** válasza:
elso terhesseggel se mertem nemi eletet elni, pedig nem tortent semmi. 2. terhesseggel elveteltem ugyanugy mint a 3.kal elso trimeszterben. Februarban volt kaparasom, 1 mensi utan teherbe estem. Most 28 hetes vagyok es nem merek nemi eletet elni. Parom sem mer. Most mar nincs sok hatra, kibirjuk. Tudom, hogy hulyeseg, talan nem is attol felunk, hogy bajt csinalunk, cask a gondola zavar, hogy ott van a pocakomban.
2014. okt. 3. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!