Ha a vetelesert a sargatesthormon lehetett a felelos, akkor a kovetkezo terhessegnel lehet, hogy rendben lessz?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit butusnak hangzik a kerdes.Mar van egy lanyom es decemberben volt egy vetelesem.Arra lennek kivancsi,hogy a problemamentes terhessegert felelos hormonszint az honaponkent valtozik?Lehet,hogy akkor nem volt eleg es az vegett nem tapadt meg rendesen,de a kovetkezo honapokban megfelelo lesz a szint?Nem allapitottak meg,hogy mi vegett is tortent a veteles es nem is vizsgaltak ki...Koszi2009. febr. 16. 14:58
1/8 anonim válasza:
Ha elégtelen sárgatest termelésed volt,akkor kevés volt a progeszteronod.Ebben az esetben, a hőd nem megy fel a ciklus második felében,vagy ha fel is megy nem marad úgy 14 napon át,vagyis a mensziig.
Ez ismétlődhet is minden ciklusodban,de az is lehet,h csak az a tüsző amiből a petesejted kipattant,nem volt elég erős.
2/8 A kérdező kommentje:
En is szoktam homerozni es a hom felmegy 37,1-re es ott is marad.Vagyis akkor mas lehetett a gond?
2009. febr. 16. 15:11
3/8 anonim válasza:
Igen.Ha a hőd fennmaradt 14 napon át akkor nem sárgatestelégtelenség.Minden esélyed megvan ,h a következő hónapban minden rendben legyen.
4/8 anonim válasza:
Szia, az, hogy nem tapad meg jól a petesejt, rengeteg dologtól lehet. Lehet, hogy azért nem tapadt meg, mert valami hiba csúszott be megtermékenyülésnél, vagy nem volt elég vastag a méhnyálkahártya, ezt így szerintem nagyon nehéz megállapítani, de a fő, hogy pozitívan állj hozzá, és ne lesz semmi bajb a következőnél.
5/8 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a velemenyeiteket es a biztatast,csak annyira zavar,hogy nem tudom az okat es mar mindenfelen agyalok,hogy mi lehetett a gond.
2009. febr. 16. 15:21
6/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem is emiatt volt vetélésem. Én kivizsgáltattam magam. Gyógyszerrel sikerült teherbe esnem nagyon hamar. Fél éve szültem. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos termeszetes szelekcionak tudtak be az en TRAGEDIAMAT es semmi kivizsgalast sem vegeztek.Szo sem volt rola,hogy megkene allapitani az okat.Most mar csak remenykedni tudok,hogy sikerul teherbe esnem hamarosan es semmi gond sem lesz.
2009. febr. 16. 15:24
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem buta a kérdésed!Januárban nekem is volt egy spontán vetélésem.Ráfogták a koromra(39 leszek),illetve arra hogy a baba biztos beteg volt,ezt felismerte a szervezet,ezért kivetette.Saját nődokinál feszegettem a sárgatest kérdést mert a leletemen az értéke nagyon kevés volt a hcg szint mellett. De kitérö választ adott.Egyébként egy vizsg,nála 10e ft.Aztán mégis úgyéreztem :Csak gyorsan lezavar.Most másik orvost keresek aki elmondja ezeket,ha kell kivizsgál,és értékeli a leleteimet.Mert nem adom fel!Te se tedd,lesz megfelelő hónap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!