20 hetes terhességnél 166/perces szivdobogás nagyon sok?
a babák szíve gyorsabban dobog, nyugi
ha baj lenne, az orvos úgyis mondta volna, nem?
hogy is van a normál határ?
150-meddig?
az én babám normál határon belül volt ugyan arra emlékszem, de akármikor voltam, akármilyen anyukákkal, mindenkinél az én babám szíve gyorsabban vert mindig, megszületés után antibiotikum infúzióra tették. és olvastam is neten valahol hogy jelzi is a gyorsabb szívdobbanás. még amikor olyasmikre kerestem rá, hogy mi okozhatja az idő előtti magzatburok repedést pl anyát ért külső sérelem is lehet akár(kisebb baleset a hasát érintve), vagy vagy, a sok felsorolásban volt az is, hogy olyan fertőzés(esetek 80%-a!!)ami nemi úton terjed, de akár az anyára nem is veszélyes, de a magzat megkapja, nos ezt jelzi is a magzat magasabb szívfrekvenciája.
nos csak azért érdekelt, mert én ugyan 38-hétre szültem de szülés után megtudtam, hogy aki 40.hét előtt szül, ott különösebben odafigyelnek arra, hogy vajon a "szervezet miért adta ki a babát".
Szia!
Nekem általában "illetve nem nekem:)" 140-145-öt ver a kis szíve. Egyik alkalommal az Uh-on kerek 160-at vert:) Semmi gond nem volt belőle. Sok minden befolyásolja..
Pl. hogy te "nyugalmi állapotban mentél e" vagy futottál,rohantál. A baba,hogy egész nap alukált vagy egész nap pörgött a pocidban. És az is,hogy uh közben sokat ficánkolt e! Ne aggódj. Tényleg nem sok a 166:) Egyébként a fiúknál több szokott lenni a lányoknál kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!