Kiütések jelentek meg a Feleségemen. Combon, felkaron. Pirosas pici pöttyök, kézzel érezhetőek. + a lábfején is, azt én gombának nézem. Múlt héten hoztam haza kórházból (vesegörccse volt), lehet ott kapott gombát? Ha az, az lehet karon+combon is?
Akkor már igen erős fájásai vannak. Én úgy tudtam a 100-as már tolófájás. Nem rendszeresek gondolom, azért nem indult még meg a szülés.
Lehet bármi a kiütés, akár gomba is, nézessétek meg bőrgyógyásszal. Bár nem hiszem, hogy ez ártana a picinek, de jobb most kezelni, minél előbb:-)
Köszi a választ. Igen, néha elég erős keményedései/összahúzódásai vannak. Már nagyon várjuk Noémit, tőlünk jöhet!:-)
Sajnos feénk be kell jelentkezni bőrgyogyászatra, és az kb 2 hét. Ha gomba, az nem gáz, mert lekezeljük, én inkább attól félek/féltem, hogy valami allergia, stb.
Helló!
Sok nőnek vannak kiütései a terhesség alatt. Nekem is voltak kicsi piros viszkető kiütések a nyakamon. Nem volt gomba, és a nődokim azt mondta, a terhességgel jár, nem tudja semmivel hatásosan kezelni, majd elmúlik.
Tényleg elmúlt, de hetekig nagyon viszketett.
Viszont ha gombának látod, sztem nyugodtan kezelhetitek Canesten krémmel, ártani biztosan nem fog.
Jó babázást nektek!
Köszi!
Igazából a lábán látszik gombának, a többi másmilyen.
Kb egy hete issza a málnalevél-teát(reggel-este egy csésze), attól nem leht?
Vagy akkor ez olyan, mint a Tied? Végülis ma már szebb, meg nem is viszket annyira! Köszi mégegyszer!
Szia az nem gomba! Hanem a vizesdéstől és a melegtől kijönnek csalánkiütések. Nekem is vannak, néhe viszketnek. Teljesen normális, szülés után elmúlik.
Soksok egészséget a babának és a mamának.
39hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!