6 hetes leszek a héten. De már érzem hogy nagyobbodott a méhem előzö héthez képest. Nagy hasam lesz?
ez még csak puffadás amit érzel.6 hetesen még nagyon pici a baba,úgyhogy még a hasadon sem fogod észrevenni ennyi idősen.nekem a 13. hétig puffadás volt,aztán kicsit lejjebb ment a pocim,és 16 hetesen meg kezdett szépen növögetni.
25 hetes km
értem én....de nem a hasamról van szó,hanem a méhemröl....
mindenki ezt mondja h biztos a puffadás...de meg tudom különböztetni a hasam és a méhem.A hasam neme egyébként is sokszor puffadt,söt!Nem vagyok éppen csont vékony .
Ha aggódsz, akkor mindenképp menj el orvoshoz, és nézze meg kézzel és UH-val is. Én teljesen lapos voltam a 6. héten, de olvastam már olyan rendellenességről - mola terhesség - , amelynél a méh nagyobbra nő és puhább az áétlagosnál. Szerintem nézesd meg, ha aggódsz, mert mi itt csak laikusok vagyunk.
Amúgy is esedékes lesz az első ultrahang, hogy igazolják szívhag alapján a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!