Létezik, hogy ahogy közeledek a 8. héthez egyre jobban érzem magam? Nem korai ez még?
Figyelt kérdés
A múlt héten még majd elpusztultam, állandóan aludtam, pisilni jártam, émelyegtem. A napokban egyre kevésbé érzem. A mellem még fájdogál. de meg vagyok ilyedve, úgy tudom a tünetek csak a 12. hét körül gyengülnek. Ugye nincs baj? Már 2 babát elvetéltem.2010. júl. 28. 09:56
1/1 anonim válasza:
Szia!
sajnálom a vetéléseket...:-(
Biztos nincs baj, Nekem is ez volt az elején, egy nap tök jól voltam, aztán meg kipurcantam, ez minden nap meglepi :-) volt, hogy épp hogy kelek fel...
Biztos a múlt héten lódultak meg a hormonjaid, és mostanra kezdi megszokni a szervezeted...amúgy nekem nem múlt el, az eddig eltelt időben végig, ilyen szeszélyes lett a szervezetem, szal nem tuti, hogy a 12 hét után csökken...kinek hogy.
Üdv:37 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!