1/9 anonim válasza:
Sajnos semmivel, még az orvosnak is ritkán sikerül.
2/9 anonim válasza:
Én légzéstechnikával nagyon jól rá tudtam segíteni. A kismamatornán tanultuk... nagyon nagyon sok óra vajúdás után eszembe jutott, hogy bakker fél évig tanultam a vajúdólégzést, a doki fél óra múlva megnézett és indult a szülés (100%, hogy ez segített!). Akkor már tudtam, hogy a kitolólégzés is kell, hogy menjen 3 (!!) tolásra, kb 35 mp alatt kibújt a kisbabám. Nagyon ajánlom a helyes légzést!!!
3/9 anonim válasza:
Kedves #2, van ezekről neten elérhető anyagok?
(Illetve, persze, sok van, de te melyiket ajánLOD?)
4/9 anonim válasza:
Kedves #3!
Utánanéztem, és a gyógytornász elküldte annak idején mailben is, ha gondolod szívesen átküldöm.
5/9 anonim válasza:
Ami nekem a harmadiknál bevált (az első kettőnél nem voltam ilyen tudatos): Minden fájást befogadni, elfogadni, hagyni hogy átmenjen rajtad. Nyitott szájjal, kisóhajtva a levegőt, akár énekelve-dúdolva kísérni amíg el nem múlik. Biztosan van összefüggés a száj és a méhszáj lazasága között, az anya nyugodtsága vagy görcsössége nagyban befolyásolja a lenti izmok görcsösségét, vagy ellazulását.
6/9 anonim válasza:
Kedves 2-es. Engem is nagyon érdekelne a helyes légzés. Megtennéd, hogy nekem is elküldöd a mailt?
7/9 A kérdező kommentje:
Nem a kórházi vajúdásra gondoltam,hanem arra hogyan lehet beindítani a szülést otthon rásegíteni.
2014. dec. 23. 07:48
8/9 anonim válasza:
Azt meg főleg nem tudod siettetni. 1es
9/9 anonim válasza:
Fűszeres ételek...lépcsőzés....szex.... tapasztalatom nincs benne, de ilyeneket szoktak javasolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!