Normális, ha megy a hasam az Elevit szedése alatt? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2008. aug. 18. 05:16
1/4 anonim válasza:
Szia. Azt nem tudom, hogy normális-e, de én ugyanígy voltam. Az első terhességemnél borzasztó székrekedést okozott, egyetlen egyszer sem volt hasmenésem. Na, most a másodiknál igen. És tuti, hogy az Elevittől, mert ha néhány napra abbahagytam, akkor elmúlt, ha újra elkezdtem szedni, akkor megint hasmenésem volt. :-(
2/4 anonim válasza:
Szia! Elvileg székrekedést kellene okoznia. A terhességem előtt szedett gravidától fájt a gyomrom, utána váltottam elevitre. Amíg nem voltam terhes jó volt, majd mikor az lettem nekem is hasmenést okozott, plussz az amúgy is iszonyú hányásaimat még súlyosbította is. Kb. 10. hétig valahogy szedtem, mivel addig nagyon fontos volt a babának. Majd abbahagytam, elmúlt a hasmenésem, s kicsit a közérzetem is jobb lett. Majd a 3. harmadban újra kísérletezem valamilyen vitaminnal.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én is így voltam az Elevittől. És még a közérzetem is rossz volt. Aztán a Gravida ugyanúgy nem vált be emiatt. Most Hipp Natalt iszom. Nem mertem több bogyósat kipróbálni, szerintem a gyomrunk túl érzékeny, úgyhogy kerestem már állagú vitamint. A Hipp 98%ban természetes, növényi kivonat. DM-ben, vagy Brendonban találsz a legolcsóbban, 1000 Ft körül van 12 napi adag.
Nekem bevált, merem ajánlani mindenkinek, aki a bogyóktól rosszúl van.
Sok boldogságot! 26 hetes kismama
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
kicsit megnyugodtam,már kezdtem mindenfélét kombinálni!Nagyonsok boldogságot és jó egészséget kívánok mindenkinek!!!!!!!!!!:)
2008. aug. 19. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!