Napi ket elevit vitamin szedese, megengedett? Vagy ez mar tul adagolas vitaminbol?
Én 3 naponta szedtem egyet,a másik napokon pedig a HIPP Natalt ittam.A túl sok terhesvitamintól nagy lesz a baba.Úgy értem "túl nagy".
Egyébként a 20ik héttől nekem át kellett térnem a Gravidára,mert az Elevitben nincsen jód.
(Az utóbbi 2 hétben semmilyet nem szedek,mert rosszul leszek tőle:-/)
Boldog babavárást:-)
39 hetes km
a vitamin nem semlegesíti a szervezetedbe jutó dohányfüstöt és a passzív dohányzás okozta betegségek kialakulását. üzenem anyósodnak:)
Ki dohányzik a környezetedben? munkahelyeken tilos, a család tagjaidnak meg remélem van annyi eszük hogy kimennek cigizni.
Nyugodtan szólj a családtagjaidnak, munkatársaidnak, hogy a környezetedben mellőzzék a pipázást! Ha már maguktól nincs annyi eszük. Ezért felesleges napi 2 vitamint szedni, sőt káros is, sőt anyagilag is elég megterhelő lenne.
Én még az utcán is nagyívben kikerülöm a füstölgőket. A családban csak apukám és tesóm cigizik, de ők is kimennek az erkélyre. ( bár volt már olyan,hogy kimentem utánuk dumálni, ők meg visszaküldtek!)
Szia, semmiképpen ne szedj be kettőt, mert így is sok benne az A-vitamin, ami túladagolás esetében kárt is okozhat. Napi egy vitamin bőven elég!
üdv: 37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!