Kismamák, székrekedésre mit szedtek? 30 hetes km.
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 18:33
2/8 anonim válasza:
Én mindent kipróbáltam, a homeós bogyóktól kezdve, a bio magvak, activia, duphalac, stb.
Nekem a magnézum szedése tett jót, béres magnéziumot szedtem napi 2-3 at, és ez segített. Amikor már nagyon "könnyen ment dolog", csak 1-et vettem be.
De jó még a paraffin olaj, háziorvos irta ki.
3/8 anonim válasza:
Ja igen, tamarin lekvár, de javasolták nekem a szilva lekvárt éhgyomorra.
5/8 anonim válasza:
tamarinlax lekvár illetve jok még a házi lekvárok sok rostos üditö pl. őszilé kajszilé levesek föleg paradicsomleves nekem ezek mind segitettek
6/8 anonim válasza:
laveolac szirup, de ha cukorterhelés előtt vagy, akkor pár napig nem szabad
7/8 anonim válasza:
Szia, eddig 'csak' glicerines kup, tegnap ota Duphalac + kup, sajnos. El sem tudom kepzelni, hogy en meg valaha fogok tudni 'segitseg' nelkul vecezni, 37 hete nem megy.
37 hetes km
8/8 anonim válasza:
nálam a leghatásosabb a reggelente két kiskanál búzakorpa egy aktivia johurtba.jó aszékletre és a búzakorpa teli van vassal.jó babavárást.36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!