Mit csináljak székrekedés ellen?
Hú az nagyon rossz lehet, nekem a kölest mondták, hogy vegyek be egy kanállal, és igyak rá vizet.
Ey próbát megér.
És egyél teljes kiőrlésű dolgokat, sok zöldséget, gyümölcsöt, igyál sok folyadékot, és ha szabad, akkor mozogj sokat.
Nem tudom, hogy te kávézol-e, nekem az segített. Én az első trimeszterben szenvedtem csak a székrekedéstől, de az is bőven elég volt. Ha reggel nem ittam tejeskávét (sok tejjel, sok cukorral, nagyon-nagyon édesen, csak így segített), akkor biztos, hogy nem kellett beköszönnöm a wc-re. Igaz, én minden további nélkül le tudtam küldeni a nagyon édes tejeskávét, mert nem voltam rosszul soha, ha esetleg émelyegsz is, vagy nem szereted az édes dolgokat, akkor lehet, hogy nem lesz egyszerű meginnod. A rostos gyümölcsleveknél tarts mértéket, ha tudsz, akkor inkább egyél rengeteg gyümölcsöt és nehogy minden folyadékbevitelt dobozos gyümölcslevekkel próbálj pótolni. Nekem a párom nagyon jót akart, ezért minden nap vett nekem gyümölcslevet, amit én örömmel el is fogyasztottam, hiszen az jó. Valamire biztos jó, csak éppen én ennek köszönhetően néhány hét alatt felszedtem négy kilót, érthető, hiszen szinte cukros vizet ittam egész nap. (Biztosan emiatt volt, mert egyébként az étkezésem nem változott.)
És bízz benne, hogy magától is javul majd a helyzet. Nekem kb 12-13 hetesen teljesen elmúlt a székrekedés, azóta gyorsabb az anyagcserém szinte, mint baba előtt. A terhesvitamintól is függhet, én Pregnacare-t szedek (külföldön veszem, nem tudom, hogy otthon van-e ilyen), de állítólag az Elevit székrekedést okozhat.
Szia!
Igyál Kubut!!! Ez komoly,mindhárom terhességem alatt ez segített, napi egy 0,75 literes,és ha jó helyen veszed, kb,200 ft.-ból megúszod. Sőt a gyerekeimnek is adok,ha szorult helyzetbe kerülnek,és eddig mindig bejött. Ha nagyon nem megy,házi szilvalekvár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!