Mondja meg valaki, hogy vetélek vagy sem? Vagy egyáltalán mi ez? Már nagyon nem bírom idegileg.
Sziasztok
Terhes vagyok,mint kiderült 6 hetes,de a mensim szerint 8nak kéne lenne,no mindegy.
1,5 hete kb kezdődött,hogy barnáztam sárgás nyálkás trutyi folyt belőlem,aztán múlthét csütörtökön elöntött a vér,aztán erős barnázások görcsök. Akkor közölte a doki uhn,hogy nincs életjelensége a babának.Eldküldött a Mávba egy másik uhra,hogy kikérje a véleményt,mert az első doki úgy látta,hogy nem fejlődik a magzat.Bementem a mávba Megvizsgált egy másik orvos,aki mondta hogy várjam meg a 7végét,hogy hátha elvetélek magamtól,majd ha nem akkor hétfőn menjek vissza.Mikor megvizsgált a doki ömlött belőlem szabály szerűen a vér.Aztán másnap délután elmúlt. Vissza mentem kedden és mondták uhn,hogy van élet jelensége a babának ránagyított és láttam,ahogy lüktetett a magzat. Tegnap előtt este elöntött a vér mikor pisiltem és rendesen a combomon csorgott végig. Tegnap erős barnázás és a pisimbe darabok is. Aztán ma délután éreztem,ahogy egy nagy tócsa kifolyt belőlem és megint erős barna. Most jelen pill pisi után a wc papír halványan barna,de erős görcseim is vannak. Mit gondoltok? Mit tegyek?
Szia. Sajnos ez ellen nem sokat tehetsz,ha vetélsz akkor sajnos vetélsz :( Az ilyen mennyiségű és erős vérzésnél szerintem az orvosok már nem tudnak tenni semmit sem.
Ha az megnyugtat akkor menj be a kórházba az ügyeletre most azonnal!!
Nagyon sajnálom,hogy ez veled a helyzet :(
Most biztos le fogtok pontozni,de én csak a véleményemet írtam le.
Minden jót neked kedves kérdező,kívánom hogy megmaradjon a babád és minden rendben legyen!!!
Írd majd meg, hogy mi volt!
A köztes időkben ágynyugalmat rendeltek el? Vagy csináltál mindent a megszokott napi rutinban?
Ja akkor mindegy mi lesz csak ne maradjon meg a baba?!
Akkor meg mit aggódsz??
Én hasonlóképp jártam. Erős görcsök, nagy mennyiségű vérzés, még a betétek is alig fogták fel. Kiderült hogy egy nagy hematoma okozza, ami a 11. hétig ürült. Addig folyamatosan véreztem. A dokim azt mondta hogy az jó jel ha darabos, kávézacc szerű.
Sok sikert neked, akárhogyan is alakul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!