Kb. ket. Honapja. El. Veteltem ujbol. Teherbe. Estem. De. Pecsetelek. Egy. Hete. Ujbol. El. Vetelek?
Annyit olvastam már Angliáról hogy nem foglalkoznak a koraterhes kismamákkal, szörnyű. Néztem egy amcsi szülős műsort, még ott is adják az elejétől a progreszteront ha az ember vérezget.
Én is így voltam, hogy pecsételtem amire nekem a dokim rögtön adott progreszteront de én itt magyarországon élek. Nem tudok mást tanácsolni csak hogy pihenj sokat és póbálj meg ne idegeskedni. Remélem nem lesz semmi baj és megmarad a babád!
Én is Angliában élek, 30 hetes vagyok. Itt valóban nem adnak semmit és a 3. vetélés után kezdenek csak kivizsgálni. Mivel nekem van már egy kisfiam, akit még otthon szültem és akkor kellett progeszteron, így én hazautaztam és az orvosom újra felírta a gyógyszert.
Sajnos ezt pihenéssel pótolni nem lehet. Olvastam, hogy mások elkezdték használni a Womens cream-et, az természetes progeszteron. Ebayről be tudod szerezni, egy próbát megér.
Magyarországon élek.Pecsételtem és véreztem is már terhességem alatt,kórházban is feküdtem,de progeszteron pótlást nem kaptam.Szigorú ágynyugalom,vérzéscsillapító és rengeteg magnézium.Már 17 hetesek vagyunk :)
Drukkolok,hogy minden jóra forduljon veled!
A sárgatestpótlás segítene, de azt Angliában nem adnak, egyszeráen nincs is utrogestan. Ott a 12. hétig úgy vannak vele, hogy végzi a természet a dolgát.
Sajnos nem sokat tehetsz. Az én vérző barátnőmmel sem tettek semmit.
Pihenj és reménykedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!