Jók ezek a leletek? Mi mit jelent? 22 hetes ikres km
Grav.ut.fundusa K/1. Norm. alaptónus. C2000 Szívhangok 140/min-140/min
Dg.Ab.imm s 22 gemini
Th. fekvés, pihenés, Magne b6
Ezek vannak a leletemen, annyit mondott a doki, hogy szigorú fekvés.
ÉN egy adatot értek belőle csak.De ez is segitség sztem:) C2000 az arra utal hogy a külső méhszáj kinyilt vagy kijebb van nyilva. Ha 1111 akkor van a szülés ideje itt. De valahol fent van az összes ilyen méhszáj kód a neten.
Magne B6 az esetleges vérzés és görcsök ellen jó-
Fundus pedig a méh felső vonalát jelenti.
Én is kismama vagyok,csak 29hetes. S nagyon aggódós mert semmit nem tudok aztán amikor megyek mindig megkérdezem a dokitól hogy mit káromkodik a Katikának(asszisztens) aztán elmondja:)
Újra az első vagyok.Kissé kiegészitem mert ez jó kis leirás
Szia!
A méhszáj miatt nem kell aggódnod. Ezzel még túl is hordhatod. Nekem 13hetesen volt 2100. A szívhangok tökéletesek. 12 és 160között a normális. A második sor csak annyi, hogy 22hetes ikerterhes vagy. A TH az a terápia. Feküdnöd, pihenned kell és szedned a magnéziumot- Ez normális. Szinte mindenkinek ezt kell. A szigórú fekvés túlzás, de vigyáznod kell magadra. Én 34 és fél hetesen még dolgoztam, persze csak besegítettem.
Gratula a picikhez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!