Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikres anyukák! Veletek ez...

Ikres anyukák! Veletek ez hogy volt?

Figyelt kérdés
Szombaton kellett volna hogy megjöjjön. Nem jött meg, vasárnap reggel teszteltem nagyon erős pozitívat. Már tegnap is meg ma is émelygek, hányingerem van, reggel majdnem hánytam. kalkulátor szerint 4+3napos vagyok. A kislányommal a 6. héten jelentkeztek a hányingeres hányós tünetek. Addig semmit nem éreztem a terhességből. Most még 1000szer fáradtabb is vagyok. utalhat ez ikerterhességre? Tényleg elég korán jelentkeztek a tünetek. A dokim csak szept. 10-e után lesz :S
2011. aug. 15. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem 2 nappal mutatt csak ki 3 tesztből kettő, hogy terhes vagyok. Nem voltam rosszúl, csak nagyon fáradt voltam, és alig vártam hogy a lányom elaludjon (akkor volt 14 hós) és már én is tűztem az ágyba. Ez elég sokáig tartott, nagyjából 10-12 hétig, de csak a 8. héten tudtam meg hogy ikrek. Nem voltam rosszabbúl velük mint a lányommal, egyszer hánytam, de szerintem csak túlettem magam, nem a terhesség miatt. Inkább csak az a fáradtság érzés volt sokkal nagyobb a fiúkkal.

Most voltak 1 évesek szombaton a fiúk. :-)

2011. aug. 15. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az első terhességemet a teszt a nemvárt előtt egy héttel mutatta.Egy baba lett.

A második terhességemnél a nemvárt után 2 nappal lett csak egy halvány pozitív tesztem---->ikrek lettek.

Nálam pont fordítva volt, tünetek az ikreknél ua. jelentkeztek, nem jöttek előbb és nem voltak fokozottabbak.

2011. aug. 15. 12:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és gratulálok nektek! Egyébként még azt akartam irni hogy a teszten a terhességet jelentő csík erősebb élénkebben látszik mint a kontrollcsík. És ez a kimaradt menzi utáni első napon lett ilyen. És igaz hogy reggeli vizeletből, de úgy hogy hajnali fél háromkor feküdtem le aludni, mert kerti partin voltunk, és fél hatkor már keltem hogy pisilni kell, és akkor csináltam meg a tesztet. nagyon örülnék neki ha ikrek lennének odabent! :D
2011. aug. 15. 12:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Uyanúgy voltam, mint Te! Megmertem volna esküdni, hogy ikrek, de csak egy baba van benn a pociban! Előző terhességemnél 4 nappal nemvárt után teszteltem egy teljesen normálisan erős poozitívat. ez a bab elment. Most a nemvárt napján egy erőset ( 3 óra telt el a hajnali és a reggeli pisi között ) és másnap reggel viszont sokkal erősebb lett a teszt csík, mint a kontroll csík. elég szarul is voltam, de csak 1 baba lesz. Igaz nem is bánom... annyira! :D
2011. aug. 15. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!