Mennyi magneb6-ot, magnéziumot lehet bevenni 1 nap? 22 hkm
Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 09:26
2/6 anonim válasza:
én mikor nagyon keményedtem,a magne B6-ból a dokim 4x2-t irt ki
3/6 anonim válasza:
Magnerotot szedtem mindkét terhességemnél, 4x2 db, azaz 4000 mg. Úgy tudom hogy annyi a max. Sokat keményedett a pocakom, amiatt kellett a Mg.
4/6 anonim válasza:
nekem is most 3#2 magneb6-ot mondtak. kicsit borsos az ára. egy hónap alatt 36 ezerbe benne van
5/6 anonim válasza:
Ne szedjetek MagneB6-ot!! Egy szemben 48 mikrogramm magnézium van, míg egy magnesii citriciben 500... És abból recept nélkül 310 Ft 10 db, receptre 130. Ne fizessetek a szép csomagolásért meg a tv reklámokért...
Azé nőgyógyászom mikor megkérdezte mit szedek, és mondtam hogy magneB6-ot, csak röhögött egyet és mondta, hogy max akkor hat ha szentelt vízzel veszem be...
6/6 anonim válasza:
utolsó előtti vagyok. igen nekem is az összes nőgyógyász meg ápoló azt mondta a kórházba amikor görcsökkel bekerültem. még a védőnő is. de barátnőm is mondta hogy is a citritet szedte és jó volt. a magneb6 meg az 50 szemes 1770 ft volt. napi 6-nál az 8 nap.. kicsit sok,úgy hogy most váltok én is rá,csak feliratom inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!