A MagneB6-ot ti hogy szeditek? 20 hetes pocis vagyok, most írt fel a dokim napi 1jódot+magnéziumot. De nem mondta, abból mennyit. A haszn. I útmutatóban meg napi 6-8 szemről olvasok. Létezik ez?
szia!Én 33 hetes vagyok nekem kezdettől fogva 3x1 Magne B6 ot kell szednem,szerintem tedd te is ezt,abból biztos nem lesz baj de a 6-8 szem nekem nagyon soknak tünik,bár nem kizárt,ahogy gondolod!
33 hetes kismami
Bocsánat. A tájékoztatóban tényleg 4-6 szemről van szó. De azt is sokallom. Nekem sem keményedik a pocim, ráadásul nagyon gyógyszer ellenes vagyok. Ebből napi 2 a minimum? Mert olvastam más kérdés kapcsán, hogy a Béres Magnéziumból csak 1-et kell bevenni.
És ha szedem a Gravidát (bár márcsak minden másnap), akkor mennyi idő teljen el? Nameg itt a plusz jód is.
2. vagyok.
Más a Béres magnézium, és más a magne B6 (sanofi aventis). A Béresből tényleg csak egyet lehet bevenni egy nap, a másikból lehet többet is. Én úgy veszem be, hogy reggeli közben az elevit, utána a magne B6, majd vacsi után megint a magne B6. Én nem szedek pluszba semmit, jobb, ha ezügyben felhívod a dokidat, hogy mégis hogy szedd.
Nekem a jód és elevit mellett 3x2 majd 3x1 magnézium volt az adagolás. De ezt mindet az orvos mondta!!!!! Szerintem kérdezd meg a dokidat, hogy ha ő javasolta, akkor mondja is meg, mennyit szedj.
Nekem panaszfüggő volt, hogy mikor mennyit kellett szednem.
Köszi a válaszokat! Valóban meg kell kérdezni a dokit, mert úgy látom egyénenként változó, hogy mennyit kell szedni.
Gondtalan babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!