11 hetes kismama vagyok, és már napok óta borzalmasan fáj a fejem, és szédülök. Valósznűleg az alacsony vérnyomás jele. Hogyan lehetne a vérnyomásomat helyre zökkenteni, a Babócára ártalmatlan módszerekkel?
Figyelt kérdés
2007. okt. 27. 21:26
1/5 anonim válasza:
szia,
Én is alacsony vérnyomású vagyok, nekem is nagyon fájt a fejem elinte, de lehet a hormonoktól is. Próbálj sok folyadékot inni. Ha nem múlik beszélj a dokiddal, de próbáld meg kihúzni gyógyszer nélkül. Sok sikert, kellemes babavárást kívánok.
2/5 anonim válasza:
Szia. Nekem is alacsony volt a 11. hét körül és kb. 2 hétig tartott. Az alacsony vérnyomásra egyáltalán nincs gyógyszer, nekem is a sok folyadékot javasolták. Egy tipp: okozhatja még vashiány, nézesd meg a vérképedet, mert ha ez okozza vas tablettát lehet szedni.
3/5 anonim válasza:
Alacsony vérnyomásra nagyon jó a feketeribizli, leginkább szörp formájában. Próbálj meg beszerezni azt, lehetőleg házilag készítettet. Nekem is alacsony a vérnyomásom és a feketeribizli termékek mindig helyrehoznak.
4/5 anonim válasza:
Igyál sokat és mozogj. A kávé nem jó megoldás, az biztos.
Van egy zöld növény-talán a lucerna, de nem esküszöm meg rá-ami emeli természetes módon a vérnyomást. Én akkor ettem, mikor diétáztam, nem tudom terhesen jó-e, ennek utána kéne nézni.
De legalább 3 liter folyadékot igyál, első lépésnek jó:-)
5/5 anonim válasza:
Használhatsz kínai olajat (bedörzsölésre), valamint homeopátiás golyócskákat is szedhetsz. Fejfájásra nekem a Belladonna vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!