8 hetesen két üres petezsák, van még remény?
A kórházba január 16-ra kaptam időpontot!Röhej!
Holnap reggel tudok menni egy másik dokihoz,nála van uh.
Az uh gépben nem bízom,amivel vizsgáltak.Csütörtökön ugyanazon a gépen vizsgálnak,csak másik orvos.Ezért akarok menni máshová,hátha még picik a babáim,és ezért nem látták.
Itt olvastam az egyik kismama írta,hogy 0,66 mm(!) az embrió!Istenkém,őt hol nézték meg,a NASA-nál?Hol van ilyen hiper-szuper gép?
Szia. én 8hetesen voltam elsőnek vizsgálaton, hüvelyi ultrahang volt, akkor láttunk őt elsőnek, kis tojás alakja volt és már láttuk ahogy dobogott a kicsi szive. Nem akarlak elszomoritani, de 8hetesen neked is ezt kellett volna látni, de a helyedben én is elmennék egy másik dokihoz, és ha ő is azt mondja mint az első akkor sajnos nincs mit tenni. De azért nagyon-nagyon szoritok neked hogy jó eredményt kapj!!!!
32hetes kismama
Hát igen két baba, ikrek, de ha egy baba lenne az is elég szomorú lenne ha nem élne, főleg akinek szeretne babát!
Szoritok nagyon, majd a vizsgálat után irj, figyelni fogom a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!